NIJE MU NAJBOLJE SJELO PA NERVOZNO PRIJETIO NOVINARKI! ‘Nadam se da neće doći na adresu, ja sam samo čovjek

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što je Hrvatskom odjeknula vijest da igrač Atletico Madrida Šime Vrsaljko očekuje dijete sa slovenskom influencericom Kajom Vidmar, nogometaš se još jednom  o svemu očitovao na Instagramu.

“Nije u redu da žena i fotoreporter tražu stan mojega diteta radi informacija koje ćete dobiti, ali kada ja želim i ako ja želim. Uz dužno poštovanje prema svima, ipak sam ja samo čovjek. Hvala na razumijevanju”, napisao je Vrsaljko.

Potom je uputio i prijetnju novinarki. “Jedna novinarka skupa s fotoreporterom traži po Vruljici Mateu Vrsaljko, nadam se da neće doći na adresu, pa da ne moramo sakupljati tehnologiju po putu”, napisao je nogometaš.

“Opet ponavljam kako razumijem interes medija, jer mi je to u opisu posla kojim se bavim, ali za sve postoji vrijeme i privatnost, koja se treba respektirati”, dodao je Šime Vrsaljko.

30-godišnji igrač Atletico Madrida očekuje dijete s Kajom Vidmar, 26-godišnjom slovenskom glumicom, dizajnericom i influencericom. Kaja se zbog romanse s Vrsaljkom preselila u glavni grad Španjolske.



Kaja je prije dva tjedna s pratiteljima podijelila vijest o trudnoći, objavivši fotografiju s golim trudničkim trbuhom te opisom ‘Ona’, čime je fanovima dala do znanja da nosi curicu. To je ujedno i posljednja objava na Instagramu na kojoj ima uključenu opciju komentiranja.

Tu je mogućnost, naime, isključila u sljedećoj objavi, onoj na kojoj pozira upravo s Vrsaljkom. Kaja je objavila fotografiju njihove sjene, očito računajući da u tom ljubavnom zagrljaju nitko neće prepoznati hrvatskog nogometnog heroja.

Vrsaljko je prošlog ljeta viđen kako kupuje prsten u jednoj zadarskoj zlatarnici. Prisutnima je rekao da prsten kupuje za ‘prijateljicu’.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI