NIVES CELZIJUS U SVOJOJ KOLUMNI: ‘Uvijek smo ku*ve koje sigurno imaju najmanje jednog muškarca previše’

fOTO: iNSTAGRAM

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus u svojoj se najnovijoj i poprilično hvaljenoj kolumni za Story.hr osvrnula na bajke s ‘happy endom’ i stvarnost koja je malo drugačija. Progovara o prekidima, muško-ženskim odnosima, sitnim kalkulacijama, slomljenim srcima, ljubavnom oporavku i okrutnim prekidima.

“Naše bajke često završavaju nekim ‘happy endom’, najčešće njegovim, i onda počinje surova realnost. Ne zovu taj ‘happy end’ Francuzi džabe ‘la petit mort’.

Uvijek nakon njega netko umire u strašnoj agoniji. Nikad ne znamo koji će biti presudan, ali neki će ti sigurno doći glave i slomljena srca. Rekla bih da su žene nekako podložnije toj boljci. Valjda zato što mame sinovima nisu čitale ‘Pepeljugu’ i ‘Snjeguljicu’. Nitko nas na vrijeme nije pripremio da prinčevi odlaze zbog ljepše, mlađe, bolje u krevetu, uspješnije ili jednostavno druge”, piše Nives koja dodaje kako na’ jednu mušku patnju dolazi najmanje deset ženskih’.

 

View this post on Instagram

 



A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Otkrila je angedotu o dečku koji ju je ostavio i ustvrdila: “Najčešće najgore patimo upravo zbog sramote. Ne ide nam u prilog bile mi ostavljene ili one koje ostavljaju, uvijek smo kurve koje sigurno imaju najmanje jednog muškarca previše.

Kod frajera prefiks ‘pre’ potpuno je izostao pa za njih ostati bez cure ne znači ostati i bez ugleda. Oni se samo moraju brinuti o slomljenom srcu. Ipak, koliko se god činilo da svemir sve preslaguje u njegovu korist, s vremenom shvatiš da su okrutni prekidi zapravo način na koji svemir ispravlja pogrešne odluke i štiti te od loših izbora”, zaključila je Nives.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI