NJOJ TO POSEBNO SMETA: Doris Pinčić otvoreno priznala! ‘To mi je naprosto bezveze, ali ne može svima biti po volji’

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Otkako je postala dio ekipe emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, voditeljica Doris Pinčić često je medijska tema iz posve blesavih razloga – modrice na nozi, “ponavljanja” haljine… Po mnogima, i po njoj samoj, riječ je o dvostrukim mjerilima.

“To mi je naprosto bezveze, ali navikla sam. Ne može nam sve biti po volji… Kao što sam nedavno rekla, žena mora imati doktorat da bi netko primijetio da zna abecedu. Malo se piše o kolegama i njihovim odijelima”, rekla je Doris u novom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Unatoč ponekom “udarcu ispod pojasa”, zadovoljna je angažmanom na državnoj televiziji, na koju je prije nekoliko godina prešla s RTL-a gdje je bila jedna od glavnih tv zvijezda.

“Sretna sam što sam tu gdje jesam. Kad sam u nekom timu, ginem za njega do kraja i mislim da to osjete oni koji rade sa mnom. Kad završim, nastojim ne rušiti mostove i pošteno otići. Za sada nam ne vidim kraj, ali život je tako nepredvidiv, tko zna što nosi”, kaže popularna voditeljica.

“Moja motivacija je oduvijek i zauvijek – stvaranje. Ne novca, već doživljaja”, kaže Doris i zaključuje: “Taj put nije uvijek lagan, nipošto, ali je vrijedan truda. Posebno me raduje što sam na tom putu sve stvarala sama”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI