NOVA ZVIJEZDA NA ESTRADNOM NEBU: Scuba Delivers izbacili svoj prvi singl!

Foto: Scuba Delivers

Novi bend iz Zagreba “Scuba Delivers” u autorsko-izvođackom sastavu Stipica “Scuby” Pilj (Pjevać, koautor glazbe i teksta), Marijan Mileta (Prateći vokal i koautor teksta), Mihovil Eljuga (Gitarist, koautor glazbe i producent), Aleksa Poturović (Klavijaturist i koproducent) sa prvim izdanim singlom “Do it babe“, vraća nas u svježi i razigrani zvuk 80-tih.

Do kraja proljeća u planu su još dva singla, a po reakcijama onih koji su ih već čuli, mogli bi razdrmati plesne podije ljetnih disko klubova zajedno sa već izdanim singlom “Do it babe“.

Pjesma je dostupna na svim glazbenim platformama i prodaje se po cijeni od 0.99$.

Za naš portal kratak osvrt dali su pjevač Stipica “Scuby” Pilj i klavijaturist Aleksa Poturović:



“Bio sam prisutan u ranijim glazbenim projektima koji su bili vrlo zapaženi, ali u ovom sastavu skupila se ekipa vrlo talentiranih glazbenika i sto je najvažnije, radi se o odličnim dečkima s kojima je stvaranje glazbe zabavan i razigran kreativni proces. Trenutno su nam još dvije pjesme u završnoj fazi produkcije i sa njima putujemo kroz žanrove, ritmove i vrijeme, bez da si postavljamo ikakva ograničenja. Naš je jedini smjer koji pratimo, stvaranje glazbe onakve kakvu želimo”, govori nam Stipica.

“Kroz svoju kratku ali šarenu glazbenu karijeru u kojoj sam se bavio raznim žanrovima,
80-te su glazbeni period u kojem sam se najbolje mogao kreativno izraziti. A to ne bi bilo moguće bez ovakvog uzajamnog prijateljskog odnosa, gdje se izvrsno razumijemo čak
i bez izgovorene riječi. Ono čemu se radujem je da ce ovu našu energiju i kreativnost u studiju osjeti publika na plesnom podiju ovo ljeto, ako se trenutna situacija popravi.”, zaključio je Aleksa.

LINKOVI ZA PJESMU:

Muzik Amazon

Deezer

SoundCloud

Svakako se radujemo novim singlovima i prvom albumu ovog glazbenog benda!

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI