NOVI PARTNER SDP-ova SABORSKOG ZASTUPNIKA IMA TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU: Kruha je bio gladan, a profesorica mu se rugala jer nije imao za USB stick

Foto: YouTube, Instagram

Nakon što je medijskim prostorom odjeknula vijest da SDP-ov saborski zastupnik Domagoj Hajduković ima novog dečka, mnogim je zagriženim fanovima domaćih reality showova ‘proradio kliker’ – Hajdukovićev partner Matija Štainer prije nekoliko je godina u TV eteru zaintrigirao gledatelje i o sebi podijelio neke intimne detalje.

Matija je, naime, bio sudionik zasad posljednje sezone hrvatskog Big Brothera emitirane 2018. godine.

Sezona je to u kojoj su neki kandidati odlazili u tajnu kuću, a jedan od njih bio je i ovaj 27-godišnji Osječanin.


Upravo je tamo progovorio o teškom djetinjstvu i činjenici da je odrastao u siromaštvu – u školi nije imao ni za pribor, a obitelj mu nije mogla osigurati uvjete za normalan život.“Najgore što pamtim je kada smo u kući imali pola starog kruha. Razmišljao sam hoću li ga pojesti odmah kad me uhvatila glad ili da trpim glad pa da ga pojedem kada sam jako gladan… Puno puta nisam niti jeo, jer kada ne jedeš, stvori ti se čudan osjećaj u trbuhu i s vremenom te prođe želja za glađu”, ispričao je i dodao da mu se profesorica jednom smijala u lice jer nije imao novca za USB stick.

“Radim u tekstilnoj industriji, ali sam u slobodno vrijeme umjetnička duša. Trudim se biti zabavan, trudim se nasmijati ljude”, rekao je Matija predstavljajući se gledateljima prije tri godine.

“Privatno sam konzervativan”, rekao je i dodao da ne voli golotinju i psovke.

Nakon što je odlučeno da Matija napušta BB kuću, gledatelji su se masovno pobunili na službenoj Facebook stranici Big Brothera, povezujući njegovo izbacivanje s homofobijom. S obzirom na to da je u showu bio na glasu kao kulturan i brižan, mnogi su tada smatrali da je pred kamerama trebao ostati puno duže.

Inače, nakon što je u javnost izišla informacija o njihovoj vezi, Štainer je zaključao profile na društvenim mrežama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI