NOVI ŠOK ZA MERI CETINIĆ: ‘Moja Ivana, pa nakon 20 dana njen barba Jure, pjesnikinja i pjesnik….otišli su, ostale su pjesme, riječi…bol…’

Marko Prpic/PIXSELL

Glazbenica Meri Cetinić prije mjesec dana suočila se s nezamislivom tragedijom. Njena kći Ivana Burić preminula je nakon kratke i teške bolesti.

“S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC Split u 44-oj godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talenat, humor…činile su naš život sretnim, prepun ljubavi…”, napisala je tad neutješna majka.

Dvadeset dana nakon što se oprostila od kćeri, za Meri je uslijedio novi šok.

U 73. godini prošle nedjelje preminuo je splitski umjetnik Juroslav Burić od kojeg se putem Facebooka oprostila hrvatska diva.

“Moja Ivana, pa nakon 20 dana njen barba Jure, pjesnikinja i pjesnik….otišli su, ostale su pjesme, riječi…bol…”, napisala je Cetinić, oprostivši se od barbe Jure pjesmom Rijeka bez povratka čije je stihove napisao, a ona otpjevala.



Tek tri tjedna nakon smrti kćeri glazbenica je smogla snage, te je pročitala što su mediji pisali o njenoj kćeri, a ono što je ugledala izrazito ju je šokiralo. Naime, kako je navela Meri, pojedini su izvještavali o smrti potpuno druge osobe. Ustvrdila je i kako ti određeni mediji iskorištavaju njenu osobnu tragediju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI