ODAVNO GA NISU VIDJELI OVAKVOG: ‘Goran Ivanišević obrijao bradu, promjena je nevjerojatna’

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Zadnji put koliko se možemo sjetiti, Gorana Ivaniševića smo bez brade vidjeli još 2009. godine. Ni ne čudi stoga što je najnovija fotografija koju je objavila njegova supruga Nives izazvala golemu pažnju na društvenoj mreži i brojne komentare.

Ivaniševići su pozirali pred izlazak potpuno dotjerani, ali sve na slici zasjenilo je Goranovo lice bez brade, koje su komentirali i Hrvati i Goranovi strani fanovi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)



“Je li ovo stara fotka, jer Goran izgleda kao da je izgubio deset godina”, “Goran se obrijao?? Jedva sam ga prepoznala. Pozdrav iz Francuske”, stoji u jednom od komentara.

Fotografiju na kojoj je bez brade objavio je i Goran na svom profilu. “Izgledaš sve mlađe i mlađe”, “Čovječe, ti vraćaš vrijeme unatrag”, pišu mu fanovi u komentarima.

“Baš sam se neki dan sjetio. Igrao sam četvrtfinale u Hamburgu protiv Mantille i bilo mi je dosadno. Igrali smo zadnji meč i nisam imao što raditi, a u klubu je bio frizer. Odlučio sam da ću si izbijeliti bradu, a nisam znao kako se to radi. Stavili su mi ‘onaj vrag’, koji sam držao 40 minuta. Kako sam to udisao, došao je meč, meni je nakon trećeg, četvrtog gema postalo slabo, pao mi je tlak. Iznijeli su me s terena, došao je doktor, predao sam meč. Vedran (tadašnji trener Martić) me htio ubit’. Ta moja ludost s ‘blajhanjem’ bradice nije dobro prošla. Puno je toga bilo. Ne znam bih li bio bolji ili lošiji igrač da neke stvari nisam radio. Ali, to sam bio ja. U sekundi bi mi palo napamet i ja mislim da to moram napraviti pa je izgledalo još bolje i luđe. Bila je interesentna karijera. Na neke stvari nisam ponosan, ali što je tu je”,  otkrio je nedavno Goran u svom govoru povodom prijema u Međunarodnu tenisku kuću slavnih.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI