ORA ANTONIA IVANIŠEVIĆ NOVA MISS HRVATSKE: ‘Želi biti glasnogovornica i ambasadorica za sve žene’

U luksuznom je hotelu Esplanade u Zagrebu održan je izbor za Miss Hrvatske 2021., a krunu je osvojila dvadesetogodišnja Ora Antonia Ivanišević iz Dubrovnika te će se natjecati za krunu Miss Universe krajem godine.

Miss Hrvatske 2021. dobila je i četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u vrijednosti do 20 tisuća eura.
Ora Antonia govori engleski i ruski, a studira menadžment u turizmu na RIT-u (Rochester Institute of Technology).

“Ora se 12 godina profesionalno bavila odbojkom i sudjelovala je na velikim međunarodnim natjecanjima. Veliku ljubav ima prema umjetnosti: poznata je u svom gradu po svojim slikama, a u slobodno vrijeme voli pisati romane i pjesme. Jako je vješta u šminkanju i radila je kao privatna vizažistica i stilistica kose”, piše u njezinoj biografiji koju su objavili organizatori izbora.

“Među najboljim je studentima na fakultetu i vjeruje da će jednoga dana voditi svoj hotel ili biti vrsna umjetnica i bestseller spisateljica. Jedan od najdražih hobija joj je volontiranje u domu Udruge za Downov Sindrom”, pišu o novoj Miss Hrvatske.



Svoju novu ulogu mora ispuniti za korist društva i svoju ulogu okreće postizanju ravnopravnoj mogućnosti napredovanja u poslu za žene i muškarce.
“Želi biti glasnogovornica i ambasadorica za sve one žene koje nisu nikada imale dovoljno poštovanja prema sebi, svojem obrazovanju i svojem tijelu i koje je strah sprječavao da budu više nego misle da je moguće”, naglašavaju organizatori.

Drugom pratiljom proglašena je Ozana Fanović, a prvom pratiljom Lorena Mustać, ujedno i vlasnica titule Miss simpatičnosti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI