Otac Meghan Markle podijelio nikad viđene fotografije vojvotkinje

www.profimedia.hr

Malo prije kraljevskog vjenčanja s princem Harryjem, Meghan Markle je zaratila sa svojim ocem, a prije toga ga je dizala među zvijezde. Ne priča s njim već dvije godine, a Thomas Markle, umirovljeni direktor svijetla u Hollywoodu na sve načine pokušava dobiti njezinu pažnju.

U 90-minutnom dokumentarnom filmu koji se prikazivao na britanskom Kanalu 5, ispričao je razne nepoznate priče o bivšoj vojvotkinji od Sussexa i podijelio njezine, nikad viđene, fotografije iz djetinjstva.

Meghan s ocem i majkom
FOTO: Profimedia
Beba Meghan i otac
FOTO: Profimedia
Meghan i majka
FOTO: Profimedia

Iako su princ Harry i Meghan Markle napustili kraljevsku obitelj i iz Velike Britanije pobjegli u Kanadu, izgleda kako se i dalje Meghan ne želi pomiriti sa svojim ocem.

“Za njih ja ne postojim. Idući put kad će me vidjeti ke vjerojatno kad me budu spuštali u zemlju”, rekao je Markle sa suzama u očima.

Prije udaje za britanskog princa, Meghan je obožavala svojeg oca i bili su nerazdvojni.



“Moj tata me naučio sve što znam. On je najvrjedniji otac na planetu. Naporno je radio kako bi mi omogućio školovanje”, rekla je tada Meghan i kasnije ipak tvrdila kako je sama mukotrpno radila za svoje obrazovanje.

Javnost nekako ne vjeruje da je Meghan radila kako bi se školovala jer njezin otac je bio jako dobro plaćen, a za svoj rad osvojio je i nagradu “Emmy”. Uz to, Markle je i pokazao potvrde uplata na kćerin račun tijekom njezina školovanja. 

Autor: Hana Krnić

Facebook Comments

Loading...
DIJELI