Otac ponovno napada Meghan: ‘To nije djevojka koju sam ja odgajao!’

YouTube

Uslijed kraljevskog skandala koji su izazvali Meghan Markle i princ Harry, novi napad na Markle, ovaj put je došao od njezina oca Thomasa Marklea.

Thomas je sada optužio svoju kćer da je “pojeftinila” kraljevsku obitelj te kako je ovo ponašanje sramotno. Sve je to opisao u dokumentarnom filmu koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

“Kada su se vjenčali, preuzeli su obvezu predstavljanja kraljevske obitelji. To je najdugovječnija institucija ikada, a oni je uništavaju, pretvaraju je u Walmart s krunom”, rekao je.

Dodao je kako je odluka o napuštanju suluda jer je Meghan ostvarila san svake djevojke, a sada ga odbacuje jer je njegovo mišljenje kako svaka djevojka na svijetu želi postati princeza.

 



 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MediaGuide.NG (@mediaguide.ng)

Očeve izjave komentirao je i Meghanin polubrat, Tom Markle koji je rekao:

“Moj otac ne može vjerovati što se dogodilo i jako je razočaran njezinim postupcima. Istaknuo je nekoliko puta da ova Meghan nije djevojka koju je on odgajao.”

Napadi Thomasa Marklea na Meghan traju još od kada je vojvotkinja odlučila da ne želi oca na svojem vjenčanju. Markle je nekoliko puta izlazio u medije nakon duge šutnje. Optužio je Meghan da laže kako je sama plaćala školovanje te da ima dokaze o uplatama. Unatoč molbama cijele obitelji, Meghan i Harry nisu dopustili Thomasu da upozna svojeg unuka Archieja.

Prije udaje za britanskog princa, Meghan je obožavala svojeg oca što dokazuje i izjava:

“Moj tata me naučio sve što znam. On je najvrjedniji otac na planetu. Naporno je radio da bi mi omogućio školovanje.”

Thomas Markle je prije mirovine radio kao direktor rasvjete u Hollywoodu, a za svoj rad dobio je i nagradu Emmy. Dobio je novac i na lutriji koji je sačuvao za njezino školovanje.

Izgleda da je Meghan ponašanje prema svojoj obitelji preslikala na kraljevsku obitelj jer čim joj ne odgovara nešto ili stvari ne idu onako kako je ona planirala, odmah bježi i traži situaciju koja će biti povoljnija za nju.

Možda sada kada je pobjegla od britanske kraljevske obitelji, napokon u medijima kaže istinu o svojem ocu i dopusti mu da joj je približi jer bez obzira na to što je “skoro postala princeza” mora zapamtiti odakle je krenula i tko joj je to omogućio.

Autor: Hana Krnić

Facebook Comments

Loading...
DIJELI