OVAJ ZAHTJEV JE DOISTA NEOBIČAN: DORIS PINČIĆ ŽELI IZBJEĆI BIVŠEG SUPRUGA! Tražila da njegov nastup ne pripadne njoj

Instagram

Medijsku je pozornost prošlog srpnja privukao razvod hrvatske glumice i televizijske voditeljice Doris Pinčić i Borisa Rogoznice. 

 

O rastavi braka, bivši se par javno oglasio samo jednom i to kada su potvrdili medijska nagađanja, a na svom su odnosu isključivo odlučili poraditi kao roditelji Donata i Gite.

 

Doris je nakon rastave nastavila graditi svoju uspješnu karijeru voditeljice i glumice te razvijati vlastite projekte. Ne pogađaju je komentari i tračevi, no i ima svoje granice.



Voditeljica je vjerojatno svoj zahtjev za ovogodišnje vođenje Splitskog festivala izrazila iz razloga da mediji ne pišu o njihovom ponovnom susretu, jer je već Borisov nastup na festivalu privukao pažnju javnosti zbog mogućeg „susreta pred kamerama“.

 

Voditeljica se tako dogovorila da nastup Borisa Rogoznice na Splitskom festivalu ne pripadne njoj, već će ta uloga pripasti njenim kolegama voditeljima Dušku Ćurliću i Jeleni Glišić. Borisu će ovo biti prvi nastup na splitskim Prokurativama, a nastupit će pjesmom Antonije Šole “Netko kao ti”.

 

Prema Slobodnoj Dalmaciji, Doris Pinčić je još prije mjesec dana tražila od matične TV kuće da se scenarij festivala prilagodi tako da ona ne mora najaviti bivšeg supruga.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI