Ovako može opet izgledati jedino ako Barbara Kolar otvori bootcamp samo za nju? Karmela Vukov Colić oduševila fotografijom iz mladih dana

Foto:Instagram

Omiljena televizijska voditeljica i gastro blogerica Karmela Vukov Colić mnoge je šokirala kad je prije nekoliko godina odlučila otići s HRT-a i otisnuti se u privatne vode. No, nakon prvotnog šoka, fanovi su primijetili da 53-godišnja voditeljica djeluje nikad sretnije i zadovoljnije.

Naime, Karmela rado s pratiteljima putem Instagrama dijeli brojne trenutke iz privatnog života, pa je tako otkrila i kako jo je bilo na Maldivima, kamo se zapustila s kćeri Reom i sinom Noom.

Obitelj je uživala u svemu što tropski raj uistinu nudi, a čak su i ronili sa morskim psima.

Po povratku, Karmela je fanove oduševila novom objavom, no sa nešto starijom fotografijom.

“Kad kopaš po ladicama, svašta nađeš… Zaključak:



1. Mladost je divna.

2. Fali mi ona Linea exclusive.

3. Ovako mogu opet izgledati jedino ako Barbara Kolar otvori bootcamp samo za mene”, napisala Karmela, a pratitelji su jednoglasno zaključili da je voditeljica bila i ostala predivna žena.

Inače, Karmelu možete pratiti u emisiji  “Recepti svete Hildegarde” na Laudato TV. Uz emisiju, Vukov- Colić vodi i svoj blog o o putovanju i kuhanju pod nazivom “Ciao Karmela”, a izdala je i kuharicu “Kuharica života”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI