PJEVAČ PATI OD TEŠKIH POSLJEDICA BORBE S KORONOM: ‘Morao sam nositi štake i druge stvari, sve je bio ružan san

Foto: Borna Fiić/Pixsell

Mate Bulić je za Večernji list opisao svoju borbu s koronavirusom u posljednjih nekoliko mjeseci. Pjevač još uvijek osjeća posljedice bolesti nakon što se mjesecima oporavljao u bolnici, a i dalje otežano diše, no stanje mu je ipak znatno bolje. Nada se i da će se uskoro vratiti svojoj publici.

’Kada sam izašao iz bolnice, imao sam štake, kolica i druga pomagala. Praktički sam napola bio invalid. No to se poboljšavalo svakim danom jer sam radio vježbe’, rekao je Mate.

Dodao je i da se polako vraća svom starom životu.

 

’Zbog korone sam morao koristiti štake, kolica i druga pomagala. Taj period je ružan san, ružna epoha u mom životu. Ja šest mjeseci nisam mogao stati ni na jednu nogu. Minuta sjedenja, uz pomoć, naravno, bila mi je pomak. Danas, hvala Bogu, sve sam radim. Obitelj zamolim da je što dalje od mene, u smislu da mi ne pomažu puno. Konačno sam došao u tu poziciju da sam samostalan i sretan sam zbog toga. Sad je već druga priča’, ispričao je pjevač.



Upalu pluća isprva nije ni osjetio, a kada je došao u bolnicu liječnici nisu mogli vjerovati da još diše obzirom na nalaze. Dobrog dijela boravka u bolnici se i ne sjeća.

’Ne bih želio da mi se ovo više ikad ponovi u životu tako da želim svim ljudima poručiti da vode računa o svom zdravlju i zdravlju ljudi oko sebe’, iskreno je rekao Bulić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI