PJEVALA ZA BOLESNU OBOŽAVATELJICU: Ida Prester na Exitu oduševila publikom dirljivim trenutkom

Foto: Cropix

Jedan od izvođača na novosadskom festivalu Exit bila je Ida Prester koja je svoj koncert učinila nezaboravnim nakon što je jednu obožavateljicu izvela na pozornicu i posvetila joj jednu pjesmu.

Ana Kostadinović Kosta mlada je djevojka koja boluje od imunološke bolesti cistične fibroze, a na tijelu ima istetovirane stihove Idine pjesme “Sutra”. Pjevačica joj je čestitala na hrabrosti i napisala emocionalnu objavu na Facebook profilu.

“Jedan od ljepših momenata Ana Kostadinović Kosta je djevojka koja je istetovirala na tijelu stihove pjesme ‘Sutra’. U međuvremenu smo saznali da Ana boluje od teške bolesti, poveli je na Exit, izveli je na binu i posvetili pjesmu njenoj borbi za dostupni lijek”, napisala je Ida te prenijela dio Anina statusa i priznala da se “raspala u tisuću komadića”.


Ana je u svom statusu napisala:

“I tako me je cura, koja mi je uzor i inspiracija od pubertetskih dana, uz čiju sam muziku stasavala, zaljubljivala se toliko puta, cijelom dušom plesala, ponekad plakala i štošta slavila – dovela na prvi Exit u životu, izvela na binu, poklonila mi pjesmu i trenutak vrijedan bar 1000 života. Ida Prester, cvijete najveći, hvala ti što si toliko nježna i stvarna i što ću imati što da pričam unucima. Uspjela si što nitko nije – da me ozdraviš, makar na noć!”, napisala je obožavateljica koja boluje od cistične fibroze.“Nema tih riječi… HVALA ženo čarobna i hvala najjačoj ekipi koju uz sebe imaš, neponovljivi ste”, dodala je kasnije u komentarima.

Cistična je fibroza rijetka nasljedna bolest progresivnog tijeka, zahvaća gotovo sve organe u tijelu, a može dovesti i do značajnog skraćenja životnog vijeka kojeg ponajviše određuje stanje pluća. Bolest se dijagnosticira u izuzetnoj mlađoj dobi, a životni vijek može potrajati do tridesete godine života.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI