PO BRAČU HODA U ŠTIKLAMA I S TURBANOM NA GLAVI: Božo Vrećo plijeni pozornost u šetnji otokom, prate ga dva muškarca i sve snimaju!

Glazbenik Božo Vrećo je na svojem Instagram profilu objavio seriju fotografija i videozapisa sa svog ljetovališta na otoku Braču.

“Na predivnom Braču sam, jutro svima, volim vas!”, napisao je prije nekoliko dana na društvenim mrežama glazbenik Božo Vrećo s jednog od najljepših hrvatskih otoka na kojem snima i novi spot.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)Božo ponovno na svome odmoru Vrećo spaja povijest, hranu, šetnje po egzotičnim i manje poznatim lokacijama, potragu za lijepim kadrovima i, naravno, inspiraciju za nadolazeće projekte.

Jedan od ljetnih datuma kojima se neizmjerno veseli također je vezan za hrvatske otoke – 31. srpnja će s Edinom Karamazovim nastupiti na Krku. “Radujemo se i to je moj prvi put da sam na Krku, siguran sam da će mi se dopasti, ja sam pasionirani zaljubljenik u otoke”, napisao je na Facebooku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Iz fotografija je vidljivo da pjevač na Braču snima novi spot – u stopu ga prati snimateljska ekipa, pokušavajući što bolje uhvatiti svaki detalj njegovih koraka po užarenom otoku.

Osim u zanimljivoj kreaciji koja uključuje turban i štikle, pjevač se fotografirao i u kupaćim gaćama, pokazujući tako svoje tetovaže koje, otkrio je svojedobno medijima, za njega imaju posebno značenje i pričaju važnu priču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI