POTPUNO JU JE NALJUTIO KOMENTARIMA: Voditelj Otvorenog blokirao Maju Sever na društvenoj mreži

Igor Kralj/PIXSELL

Damir Smrtić voditelj i urednik HRT-ove emisije Otvoreno blokirao je na Twitteru dugogodišnju kolegicu, HTV-ovu novinarku Maju Sever.

Rasprava se užarila zbog epizode “Otvorenog” koja se bavila Hrvatskom narodnom bankom i skandaloznom pričom o trgovanju vrijednosnica banaka.

Umjesto da su ga pozvali u emisiju, novinaru koji je otkrio priču, Ilku Ćimiću s portala Index, ponudili su da gostuje u uvodnom prilogu. Ne želeći davati legitimitet emisiji i gostima, Ćimić je taj prijedlog odbio.

Sever je u svom prvom prigovoru smatrala da je Ćimić trebao biti gost u emisiji. Smrtić joj  je na to odgovorio odgovorio poprilično neugodno  te da provjeri informacije i da “ne lupeta” te da je Ćimić odbio gostovanje.

“Za Damira Smrtića javno, i molim prinesite pozornosti Katarini Periši i Robertu Švebu. Dragi kolega Smrtić, Index.hr je napisao da smatraju da je gost u studiju Otvorenog, ili na zoomu, trebao biti Ilko Ćimić, a ne da on neće dati izjavu zbog Facebook statusa Ratka Boškovića”, napisala je na Twitteru Maja Sever.



Ujutro ju je dočekalo iznenađenje u vidu toga da ju je kolega Smrtić  blokirao te Sever više ne može gledati ni komentirati njegove objave. Da stvar bude ‘jača’ i apsurdnija Maja Sever i Damir Smrtić rade u istom uredu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI