POTRESNA I EMOTIVNA PRIČA O ODLASKU S NOVE TV: ‘Pokušali su me ušutkati, poniziti. Cipelarili me svi odreda’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nekoliko mjeseci nakon što je naprasno napustila emisiju “Provjereno” i Novu TV, novinarka i voditeljica Ivana Paradžiković vraća se na male ekrane. Na novoj regionalnoj TV postaji Una vodit će emisiju “Lice pravde”.

Najavljujući svoj novi projekt na Instagramu, Paradžiković se prvi put nakon naglog odlaska s Nove TV osvrnula na sve što se događalo u proteklim mjesecima te zaključila da su je naprasnim prestankom suradnje – pokušali poniziti.

“Reći ću vam jednu stvar o sebi. Nikada nisam kičmu savijala. Ni kada mi je glava bila na panju niti kada je egzistencija visila o niti. Jer kada je istina u pitanju, kompromisa nema. Pitaju me čija sam sada? Svoja! Uvijek bila i bit ću. To je jedino sto vam mogu jamčiti. Ime i obraz su moja najvrednija imovina i s time se ne planiram kockati”, napisala je Paradžiković.


“Pokušali su me ušutkati, poniziti. Cipelarili me svi odreda; kako je tko stigao. Ni kolege ni struka nisu tada digli svoj glas u zaštitu. Ali znate tko jest? Vi!”, dodala je Paradžiković.

“Svaki komentar podrške, svaki lajk, svaka poruka… Svaki onaj nepoznati prolaznik koji mi je kimnuo glavom u znak poštovanja… Sve to dalo mi je snage da ne odustanem… Od sebe, od novinarstva! I zato… Pošteno, hrabro i pravedno. Tako nastavljam svoj put. Trnovit, kao i svaki do sada. Meni prokrčene staze nisu namijenjene. Pa ipak… Sve dok mi je vas… Bit će u meni snage za borbu. Ovoga puta na još većem bojnom polju. S još više pritisaka i još više neprijatelja”, najavila je voditeljica.“Zapamtite: iako je zla više, dobro uvijek pobjedjuje. Kad tad”; zaključila je nova zvijezda Une Tv.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI