POTVRDILA PREKID: Ingrid Divković i Luka iz Braka na prvu više nisu zajedno

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ljubav više ne stanuje na adresi spisateljice Ingrid Divković i natjecatelja Braka na prvu, Luke Budaka.

“Ovo je lice i osmijeh žene koja, kada voli, voli iskreno i bez fige u srcu, osjećajući se blagoslovljeno što u svijetu opresije i mržnje uspijeva voditi ljubav svojim riječima, ali i svojim cjelokupnim bićem, sluteći da bez ljubavi ni nje same nema. Žena je to koja je vjerovala da se potpuno oprečni svjetovi kao što su ova dva svijeta s fotografije kada se u ljubavi sretnu, mogu pomiriti i pretvoriti u jedan novi svijet. No, nažalost, ljubav, koliko god se trudila, ne uspijeva pomiriti svjetove koji pričaju potpuno drugačijim jezikom i drugačijim životnim vrijednostima, što dokazuje da iskra ljubavi za zdravu i stabilnu vezu između dvoje ljudi jednostavno nije dovoljna”, napisala je Ingrid uz njihovu zajedničku fotografiju.

“Ovo je lice žene koja je voljela iskreno i bez fige u srcu i ona će, budite sigurni u to, tako voljeti i dalje. Jedina je razlika u tome što će, dok je život ne odvede u zagrljaj koji će biti vječan i veći od svEGA, ljubav koju je do sada darivala njemu, pokloniti sebi”, dodala je.

“Ovime i službeno potvrđujem da Luka Budak i ja više nismo zajedno (i to već neko vrijeme) i to je moja prva i posljednja objava na tu temu. Ispod ovog velikog Neba svi smo toliko mali i nesavršeni, zato ne zaboravimo ostati ljudi, opraštajmo sebi i drugima i pustimo da nas nada u bolje sutra vrati kući”, poručila je Ines, dok se Luka o prekidu nije oglasio.

 



View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ???????? (@ingrid_divkovic)

Ingrid i Luka svoju romansu počeli su tijekom prve sezone showa Brak na prvu, gdje je on bio natjecatelj, a ona jedna od eksperata. Ingrid se zbog Luke čak bila i preselila u Zagreb iz Rijeke.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI