POZNATA VIOLINISTICA UPALA U PROBLEME: Obratila se policiji! ‘Ukrali su mi gole fotke, netko ih šalje okolo’

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Bianca Julia Josephine Kolompar u javnosti je postala poznata zbog fotografije na kojoj nosi plavu masku s likom gospe te vrlo izraženim dekolteom.

No rijetki su znali da je ona zapravo vrsna glazbenica koja je doktorirala violinu u Beču

No ona se našla u problemu zbog kojeg je otišla u 1. policijskoj postaji u Zagrebu, doznaju 24sata. Kako je svojevremeno istaknula da voli sebi biti lijepa i atraktivna, tako ni dolazak na postaju nije prošao nezapaženo. Bianca je na policiju došla u dekoltiranoj crnoj majici koja nije uspjela prikriti njeno bujno poprsje.

Tvrdi da su joj ukradene intimne fotografije te ih netko šalje okolo. Riječ je kaže o fotografijama koje je snimala za svog supruga nakon operacije grudi. U strahu od objave zatražila je pomoć policije, ali i savjet svećenika.

“Ja stvarno nosim Boga u srcu”, istaknula je svojevremeno, zbog čega ni ne čudi da se obratila upravo svećeniku. Ipak, na neugodnosti je nailazila i u crkvi. Jednom prilikom došla je svirati na svetoj misi, a vjernicima se nije svidio njen dekolte. “To je malo uvredljivo bilo, malo me rastužilo”, kazala je nedavno.



Za smanjenje grudi nije htjela ni čuti naprotiv, želja joj je bila imati još veće. Liječnik joj je rekao da ne može više stavljati tu količinu, da bi trebali ići na 800 mililitara.

“Ja nisam to prihvatila. Kaže da oni nemaju više, 1050 ne proizvode, ali i prije smo mi to po narudžbi dobili. Tako da se ja nadam da ćemo uspjeti ipak, ja bih čak trebala dodati jedan broj, ja sam mislila ići na 1200, jer sam još prirodno dobila jedan broj. Bilo bi bolje da to bude čvrsto!” smatra violinistica koja ima svoje želje, ali ipak estetski kirurg se tome protivi.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI