PREPOZNAJTE USNE POZNATIH HRVATICA? Izgledaju li odlično ili poput mesa pileta tovljenog hormonom za masu?

Foto: Instagram/Collage

Usne su simbol ljepote, ali i zdravlja. Zdrave usne su ružičaste, mekane i glatke. Kada se njihov izgled promijeni, to je često znak zdravstvenih problema.

No, ponekad je teško od silne šminke i estetskih zahvata točno vidjeti jesu li nečije usnice zdrave. Uz to, što su estetski zahvati, odnosno povećanje usnica, popularniji, to sve češće viđamo slične oblike usana.

Kod mnogih je teško uopće reći je li riječ o prirodnim ili “umjetnim” usnicama.

Naime, neki od tih zahvata prošli su sjajno, a kod nekih usnice djeluju poput pilećeg mesa, onog jadnog pileta koje je previše tovljeno preparatima za dobivanje na masi. Gubitak te roze boje usana, koja naginje ka bijelom i žutom, najčešće viđamo upravo kod usana koje su ‘napumpane’. Stoga smo vam pripremili mali zadatak.

U nastavku pogledajte fotografije i pokušajte prepoznati čije su čije usnice. Izgledaju li sve WOW ili među njima ima onih čije estetske operacije baš i nisu urodile najboljim plodom, procijenite u nastavku.



Krećemo od prvih usnica, s lijeva na desno, prvi red. Riječ je o usnicama Maje Šuput. Nekad je pjevačica imala puno tanje usnice, no nama se čini da joj i ove sjajno pristaju.

 

Druge po redu su usnice naše najpoznatije influencerice Elle Dvornik-Pearce. Ella se podvrgnula brojnim estetskim zahvatima, o čemu vrlo otvoreno progovara. Usnice su dakako bile jedan od njih. Čini se ipak da Elline usnice ipak nemaju tu zdravu boju, već više nalikuju onima s početka ove priče. Naime, Ella je nedavno podijelila video na TikToku na kojem se pojavila bez trunke šminke. Osim tena koji nije lišen mitesera, Ella je otkrila i neobičnu boju, ali i rubove usana. Nažalost, mnogi će se složiti da je njena promjena usana itekako vidljiva, ni čini se da tu još ima posla. Uz sve, usnice joj već na prvu djeluju pomalo nezdravo – suho i ispucalo.

https://www.tiktok.com/@elladvornik/video/6982170341296573702?sender_device=pc&sender_web_id=6976223238285690374&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Usne su njezih zaštitni znak. Dakako, riječ je o Severini. Nije poznato je li Seve ikad radila neki estetski zahvat na svojim usnicama, no činjenica je da ih takve poznajemo, više manje, od kad znamo za pjevačicu. Sa šminkom ili bez nje, uvijek djeluju zdravo, svježe i primamljivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Nakon Severine, dolazi nam još jedna pjevačica. Možda ste i sami uspjeli pogoditi, riječ je o Žanamari. Pjevačica je kroz godine imala nešto estetskih zahvata, a među njima se posebno ističe njen nos, koji je vidno manji nego je bio na početku njene karijere, no i dalje se smatra jednom od najljepših Hrvatica, čija zamamna figura svakodnevno mami uzdahe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Pretposljednja u nizu najpoznatijih ‘čuba’ nalazi se naša poznata voditeljica Marijana Batinić. Popularna voditeljica oduvijek je mamila pažnju svojim stajlingom, ali i ljepotom. Kroz godine i njene usnice su počele djelovati nešto punije nego na početku karijere. Slično kao i kod Elle, kad na njima nema ruž, teško je uočiti njihov rub. Posebno je to uočljivo na gornjoj usnici, baš kao i kod Elle. Uz to, boja je slična Ellinoj – pomalo bljedunjava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Posljednje u nizu su usnice naše ovogodišnje predstavnice na Eurosongu, Albine Grčić. Pjevačica je to koja je publiku osvoja kako glasom, tako i izgledom. Sudeći po njenim ranijim fotografijama, kod Albine je izgleda riječ o čistom daru prirode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI