PRICA KONAČNO PROGOVORILA O BANDIĆU: ‘Bio je prepun pozitivne energije, sve nas je jako motivirao’. Jedna stvar ju je jako pogodila

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Pobjednica izbora za Miss Universe Hrvatske 2011., bliska suradnica pokojnog gradonačelnika i zagrebačka stomatologinja Natalija Prica (32) koja u rujnu planira doktorirati, za Gloriu je progovorila o svom odnosu s Milanom Bandićem i medijskom linču kojem je izložena nakon njegove smrti.

Prije pet godina ova misica iz Gornje Dubrave, prihvatila je poziv bivšeg šefa Zagreba Milana Bandića da se uključi u rad njegove stranke i osnuje Forum mladih. Atraktivna plavuša zbog svog je političkog angažmana u međuvremenu postala i zastupnica Bandićeve stranke u Gradskoj skupštini Grada Zagreba. Što je sve proživljavala proteklih mjeseci te kako se osjeća danas, Natalija Prica odlučila je ispričati javno.

Za smrt pokojnog Milana Bandića, Prica je, tvrdi, doznala iz medija. Na pitanje zašto je baš ona bila prisutna na većini protokolarnih događanja, Prica je istaknula sve za što je bila zadužena, no ipak je dodala da ni njena titula misice tu nije odmogla. Jednom misica, uvijek misica, ističe te dodaje: “Pretpostavljam da je medijski najatraktivnije pisati o bivšoj misici.”

Bandić i Prica upoznali su se prilikom prijema uoči Izbora za miss u Gradu Zagrebu. Preminuli je gradonačelnik ostavio snažan dojam na nju. I danas za njega ima samo riječi hvale.

“Bio je otvoren za suradnju, za sve prijedloge. Morala sam informirati o aktivnostima koje planiram s Forumom mladih, a uvijek bi dao neku opasku i savjet, s obzirom na to da je bio iskusniji od nas. Dolazio je i na sve skupove stranke, bio je prepun pozitivne energije. Iako je bio umoran, nije dopuštao da se to vidi, sve nas je motivirao da budemo predani poslu koji radimo. Baš je volio svoj posao”, prisjetila se Prica.



Često je u medijima i na društvenim mrežama prozivana zbog skupocjenih torbica i cipela, no Prica kaže – uvijek je dobro zarađivala, no medijski napisi ipak su ju pogodili.

“Ne znam je li me to više žalostilo ili smetalo. Ja sam odrasla u dobrostojećoj obitelji u kojoj su svi vrlo vrijedni, a tako smo i mi djeca odgojeno. Pa ja od 16. godine radim! Osim što sam zaštitno lice Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, zaštitno sam lice i znanstvenog časopisa Acta Stomatologia Croatica.

Iako sam uvijek dobro zarađivala, ne patim na dizajnerske stvari, a kad kupujem torbice ili cipele s potpisom, kupujem klasične modele, koje mogu nositi deset, petnaest godina. Istoj je i s haljinama i drugom odjećom”, istaknula je te otkrila kako voli šetnje, u kojima često uživa i sa svojim šestogodišnjim cavalierom, zbog čega uvijek ima dobru trenirku i kvalitetne tenisice.

Nakon što su u medijima izašli brojni članci o njenom odnosu s Milanom Bandićem, obitelj joj je bila velika podrška. No, sve se to ipak odrazilo na oca i majku. Tata je dobio visoki tlak, a majka dijabetes.

Prica danas radi na doktoratu, a otkriva kako joj je velika želja postati majkom. Sretno je zaljubljena, a njen dečko je, kaže, bio zgrožen medijskim napisima o njoj. Niti danas ne žali ni za čim, osim što su roditelji zdravljem platili njeno javno blaćenje.

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI