Prvi festival crteža u InArt galeriji SOL

Kroz četiri dana festivala, posjetitelji će u InArt galeriji SOL moći razgledati izložbu crteža osam umjetnika i sudjelovati na besplatnim kreativnim radionicama posvećenim crtežu

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Zagreb u travnju 2019. organizira 1. zagrebački festival crteža, kao kreativnu platformu koja ima za cilj povezati umjetnike, ljubitelje umjetnosti i kreativce svih dobnih skupina, koji se izražavaju u različitim crtačkim tehnikama i žele produbiti svoje crtačko umijeće.

Festival će za posjetitelje biti otvoren od 25. 4. do 28. 4. 2019., svaki dan od 12 do 19 sati.

Službeno otvorenje festivala crteža održati će se u četvrtak, 25. 4. 2019. u 12 sati, u InArt galeriji SOL (MO Trnsko, Trnsko 34a, Zagreb).

Kroz četiri dana festivala, posjetitelji će u InArt galeriji SOL moći razgledati izložbu crteža osam umjetnika i sudjelovati na besplatnim kreativnim radionicama posvećenim crtežu, koje će umjetnici voditi sa građanima i djecom. Kako na radionicama budu nastajala nova djela polaznika radionica, i ona će se postavljati na izložbi uz radove umjetnika, te će polaznici radionica biti predstavljeni i u velikoj virtualnoj prezentaciji na portal “Zagrebački likovni umjetnici ‘’.’’.

Na izložbi sudjeluju: Antonija Cesarec, Suzana Gajdek, Krešimira Gojanović, Juraj Jonke, Valentina Kasapović, Ivana Kolić, Stjepan Perković i Petra Popović.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI