SAD JE KONAČNO I TO POZNATO: Bivše zaštitno lice Nove Tv ima novu emisiju! Njen novi poslodavac sve otkrio

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Kao što je vjerujemo poznato, nekadašnje zaštitno lice Nove TV i bivša voditeljica Provjerenog Ivana Paradžiković prešla je na novu regionalnu televiziju Unu Tv gdje će imati svoju emisiju. Sad je poznato i kako će se emisija zvati-  Lice pravde.

O svemu su se oglasili i sa same televizije.

“Toliko je tema još za istražiti, a (t)ko to može bolje od nje i njenog/njezinog tima. Hrvatsku je već digla na noge svojim saznanjima, a vreme/vrijeme je da i ostali gledaoci/gledatelji u regionu/regiji upoznaju Ivanu Paradžiković. Dokumentarno-istraživačka emisija LICE PRAVDE uskoro na UNA televiziji”, najavili su s nove televizije.


UNA TV bi s emitiranjem trebala krenuti danas, 21. prosinca.“Program naše medijske kuće, unatoč dozvolama za emitiranje i najavljenog programskog sadržaja, nije uvršten u ponudu ni jednog kabelskog distributera u Hrvatskoj. Kako je naš strateški cilj orijentiran tehnologijama posljednje generacije, emitiranje programa nije uvjetovano samovoljom operatera, pa nam ove prepreke ne predstavljaju iznenađenje. Shvatit ćemo ih kao izazov i dodatni poticaj da u potpunosti osvojimo milijunsko gledateljstvo. Kvaliteta, relevantnost, punokrvno istraživačko novinarstvo, šarolikost programskih sadržaja i najviši produkcijski standardi – to je UNA. Televizija koju ćete gledati bez da trepnete!” poručili su u priopćenju o početku emitiranja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI