SANDRA PERKOVIĆ NA ZASLUŽENOM ODMORU NA DUGOM OTOKU: ‘Malo mi za sriću triba’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Sandra Perković, najbolja hrvatska atletičarka, u finalu bacanja diska na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila je četvrto mjesto, a sada je odlučila uzeti preda i otići na zasluženi godišnji odmor.

Sandra se trenutno nalazi na svom otoku sreće, Dugom otoku, gdje uživa u suncu, moru i kupanju te puni baterije za nove sportske izazove.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)˝Malo mi za sriću triba˝, poručila je 31-godišnjakinja sa svjetionika Veli Rat smještenog na sjeverozapadnom rtu Dugog otoka te dodala: ˝Neka vaša sljedeća avantura bude u Hrvatskoj – mjestu gdje će te se osjećati kao doma istog trenutka kada dođete˝.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen)

Iako na ovogodišnjim Olimpijskim igrama nije uspjela osvojiti toliko željeno zlato, kako je i sama naglasila u jednoj od objava nakon natjecanja, cura iz Dubrave još uvijek sanja, još uvijek želi i još uvijek se ne predaje. ˝To je sport, on zna biti prekrasan, a zna biti užasno grub i surov, ali baš u tome je čar˝, napisala je tada Sandra koja i dalje uživa veliku popularnost među obožavateljima koji s nestrpljenjem iščekuju njezine nove zlatne medalje.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI