SEVERINA EMOTIVNO NA KONCERTU: ‘Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma’

Foto: Instagram

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica, Severina Vučković (49), posljednje dvije godine pod burnim okom javnosti vodi bitku za skrbništvom nad sinom Aleksandrom kojeg ima s bivšim partnerom, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem (56).

Međutim, ako je suditi prema snimci sa sinoćnjeg koncerta u Crnoj Gori, koja je postala viralna na društvenim mrežama, pjevačica je izgleda konačno dočekala ono čemu se nadala sve vrijeme.

Naime, prije nego što je krenula s izvođenjem pjesme ˝Rođeno moje˝, koju je posvetila svim majkama, pa tako i onima koje se bore za skrbništvo nad djecom, pjevačica je iskoristila priliku i s obožavateljima u publici podijelila lijepe vijesti.

“Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. S veseljem pjevamo”, rekla je Severina nakon čega se u publici prolomio gromoglasni vrisak, a snimka se ubrzo počela širiti društvenim mrežama uz poruke podrške upućene pjevačici.

“Bilo je i vrijeme, dijete se vratilo doma”, “djetetu je mjesto uz majku i presretna sam zbog Severine”, “napokon”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod snimke.



 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOĐI MACO ? (@rafarelo_rosero)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI