SEVERINA KOMENTIRALA PRESUDU SPLITSKOG SUDA: ‘Bitka je dobivena i hvala svima koji su uz mene, koji su vjerovali u sustav i poštenje’

Foto: Instagram

Nakon što je sud u Splitu donio odluku da se Severini vrati skrbništvo nad sinom Aleksandrom (9), odluku je komentirala pjevačica:

“Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dijete. Mreža uhodanih pojedinaca u centrima, na sudovima, u posebnom skrbništvu i kojekakvim poliklinikama, priuštila mi je 20 mjeseci tuge i 8 godina sudskog pakla.

Znam da nije gotovo, ali znam i da dijete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobivena i hvala svima koji su uz mene, koji su vjerovali u sustav i poštenje. Korupcija će, nadam se, biti razotkrivena oko ovog i sličnih predmeta.”


Ovom odlukom Milan Popović neće moći Aleksandra voditi u Srbiju.

Presudu je za ranije danas komentirao i pjevačicin odvjetnik Mate Matić za N1.“Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odluka je da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje”, rekao je Matić

Dodao je i da će se boriti da Severina dobije puno skrbništvo nad djetetom.

“Čim je odluka da roditelji jednako vrijeme provode s djetetom smatra se da je dijete vraćeno majci. Mislimo da smo sada dobili ono što je bilo moguće i to je jako dobra vijest”, objasnio je odvjetnik Matić.

Severina je ovu vijest dala naslutiti na koncertu kada je publici rekla “vratilo se dite doma”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI