SEVERINA OTVORILA DUŠU: Progovorila je o filmiću na jahti koji joj je obilježio karijeru

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U velikom intervjuu za portal H-alter.org, Severina se dotaknula privatnog filma koji je 2004. izašao u javnost, a prikazuje ju u intimnom odnosu s hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem.

Severina je tijekom intervjua do najsitnijih detalja opisala odnos s Milanom Popovićem, ocem njihova sina Aleksandra.

Novinarka ju je upitala: “Nije li vrijeme, majka ste i zrela žena, da vam i javnost, i sustav, i društvo prestanu pod nos stavljati filmić iz 2004. godine?”


“Na početku naše veze, jedna stvar koja mi je signalizirala da Milanu nije stalo do mene bilo je njegovo pitanje koliko sam naplatila taj filmić. Sramotno!”, odgovorila je Severina.

“Želim poručiti mladim djevojkama da budu oprezne i da paze što čine. Svjesna sam da postoje tri osobe koje sam time povrijedila, i želim im se ispričati. A to su djeca i supruga mojeg partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja trebam ispričati. Ali jako je znakovito da od te 2004. do danas nitko nije spominjao patnje te djece, a svi su sada jako zainteresirani kako će to doživjeti moj sin koji u to vrijeme nije bio ni rođen”, kazala je Severina.“Svjesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procijenim da je vrijeme, sama ću mu to reći i htjela bih da to čuje od mene”, otvoreno je priznala splitska pjevačica.

“Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jest sama zločin. Unatoč protoku vremena, nisam sigurna da i socijalne službe, i sudovi, i psiholozi, i psihijatri uključeni u moj slučaj nisu u prvom planu imali, osim Milanova interesa, i ‘taj filmić’ umjesto djetetovu dobrobit”, zaključila je Seve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI