SEVERINA PREKINULA NAGAĐANJA: ‘Filip i ja nismo u vezi, ne hodamo’

Foto: Instagram

Severina (49) je odlučila prekinuti nagađanja da se nalazi u vezi s producentom Filipom Miletićem (40).

“Filip i ja nismo u vezi, ne hodamo. Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji što pišu i onda, kad smo vidjeli naslov ‘Kako dalje’, onda smo se smijali jer ono, završili smo ploču i sad ćemo kao prekinuti. Međutim, naša suradnja traje 10 godina, vjerojatno je moj razvod to potaknuo, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopće me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo”, kazala je splitska pjevačica koja se nalazi u Sarajevu gdje snima novogodišnji program pod nazivom ‘Pozdravi staru i dočekaj novu 2022.’.

Otkrila je da je kao mlada htjela studirati u Sarajevu, ali zbog rata to nije bilo moguće. U Sarajevu ima i svoju omiljenu čevabdžinicu Peticu u koju svaki put dođe te je u njoj 2008. imala promociju svog albuma Zdravo Marijo.

“Postoji i jedna anegdota. Jednom prilikom smo bili u Petici s Lošom ekipom i ja sam bila na telefonu. U tom me trenutku osoblje pitalo: ‘Koliko ćete ćevapa?’ Ja tad nisam znala da postoji pet i deset pa sam rekla: ‘Molim vas šest.’ Kad sam prošli put došla, odmah me dočekalo 10 ćevapa i bila sam jako sretna jer poznajem i vlasnicu, koja je rođena na datum mog sina”, kazala je za Klix.ba.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI