SEVERINA RASKINULA S UNA TV-om: ‘Ne želim imati veze s osobom koja ne priznaje zločin u Srebrenici’

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Regionalna televizija Una TV koja uskoro treba započeti s emitiranjem već neko vrijeme puni medijske naslove.

Nakon što je procurila informacija da udio u vlasništvu ima i Igor Dodik, sin kontroverznog srpskog dužnosnika u Bosni i Hercegovini, Milorada Dodika, televizija se često spominje kao “Dodikova televizija“.

Hrvatska pjevačica Severina Vučković trebala je na toj televiziji imati svoj talk show, no čini se kako se od toga odustalo.


U intervjuu za Večernji list, Severina je potvrdila kako ipak neće sudjelovati na toj televiziji.

“Nisam se do sada oglašavala na tu temu, a moje se ime provlačilo u svakom tekstu bez da je itko provjerio je li informacija točna”, rekla je.Tvrdi kako svejedno nije htjela demantirati informacije jer je istina da je s njima dugo pregovarala.

“Imali smo vrlo ugodne radne sastanke, i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo krenuli smo s okupljanjem ekipe”, rekla je Seve te dodala:

“Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid.”

“Činjenica je da sam posljednjih godina imala više ponuda za TV-show i da me taj format zanima. I sama sam na početku korone proizvela format SeVeTeVe i strašno se dobro zabavljala. No, trenutačno sam potpuno koncentrirana na studio i dovršetak sljedećeg albuma što me neizmjerno veseli”, kazala je Severina.

Podsjetimo, idejni tvorac UNA TV je Dejan Jocić, iskusni medijski menadžer s nekoliko uspješnih projekata u Srbiji, poput Prve srpske TV, ali i u Europi.

“Televizija nam ne znači ništa bez ljudi, zato smo se fokusirali na dovođenje zanimljivih lica koja će vratiti zabavu i autentičnost na ekrane. UNA će imati jedinstvenu digitalnu platformu čiji će sadržaj omogućiti interaktivnu komunikaciju s korisnicima. Ali ključ je autentičnost, jer ako nemaš autentičnost, nemaš ni pratitelje, i to je nova zakonitost”, rekao je Jocić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI