SEVERINA SE POTPUNO OTVORILA! ISPRIČALA JE SVE O INCIDENTU S BANDIĆEM: ‘Počeo je vikati na mene!’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U velikom intervju za H-alter.org Severina je govorila i o odnosu s pokojnim zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Tako Severina tvrdi da je Bandić bio dio mreže zapletene oko skrbništva nad sinom Aleksandrom, kojeg je Severina dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Severina tvrdi da se njezin bivši partner, u namjeri da joj trajno oduzme skrbništvo nad sinom, udružio s brojnim moćnicima.

“Ono što koristim sada je mogućnost da poručim javnosti da je umro glavni, a to je Milan Bandić. No iza njega su ostali oni koji postaju još gori i crnji likovi”, rekla je Severina.

“Ako gradonačelnik grada Zagreba malverzira novcem, to je jedno, a kada sa svojim ljudima trguje djetetom, to je najgora moguća stvar”, dodala je Severina.



Opisala je i njihov prvi susret po pitanju skrbništva nad djetetom. Prisjetila se i drugih detalja vezanih za Bandića, od njegovih povlačenja veza do želje da se s njom fotografira za naslovnicu.

“U jesen 2017. dolazim prvi put kod Bandića. Mi smo već imali neke susrete, kada sam pjevala za SDP u kojem je on još bio, htio se slikavati sa mnom za neku naslovnu stranicu, a nisam mu dala, a poslije je bio ljut jer sam pjevala na Trgu za Novu godinu, pa su mi on i njegov prijatelj htjeli dati novce ispod stola, a ja nisam htjela bez ugovora. Smiješni dečki”, opisala je Severina.

“Bandić me želi odobrovoljiti pa preda mnom naziva ravnatelja Arene Zagreb, da mi dogovori koncert preko veze kao što radi drugim izvođačima. Meni to ne treba, ja ga molim da nazove Gzima Redžepija i Ivicu Lovrića i kaže im da se maknu od mojeg diteta. Bandić počinje vikati na mene, da Milan želi dati 50 milijuna eura Zagrebu”, tvrdi pjevačica.

Dodala je i da se nakon toga u jednoj slastičarnici našla sa Slobodanom Ljubičićem Kikašem, ali ni taj pokušaj intervencije nije urodio plodom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI