SIMONA MIJOKOVIĆ OTKRILA TKO JU JE DOVEO DO GOSPODINA: ‘Služila sam svijetu, tijelu, đavlu, grijesima ovog svijeta, živjela sam na dnu grijeha, ponoru zla i grijeha…’

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Bivši supružnici Ante Gotovac i Simona Mijoković, danas su u dobrim odnosima, a Simona otvoreno priznaje da upravo njemu duguje zasluge za veliko životno preobraćenje.

Naime, nakon godina obilježenih drogom, problemima sa zakonom i skandalima, Ante ju je doveo u Kuću susreta Tabor u Samoboru kod fra Zvjezdana Linića, a tamo je, kaže, počeo njezin životni zaokret.

“Ante me doveo na Tabor i moje malo srce uvijek će biti zahvalno Isusu na Anti, uvijek molim za Antu. On će uvijek biti u mom srcu, mojoj molitvi i zahvali, jer upravo kroz njega je Otac nebeski djelovao da dođem na Tabor i da me spasi Bog moj, da me ozdravi, da me oslobodi i daruje mi predivnog muža, dječicu… Danas zaista se trudim biti brižna majka, a prije svega vrsna žena. Vrsna žena koja ima stav božji, koja ljubi Boga iznad svega, a bližnjega ko samog sebe. I da opraštam do kraja, uvijek”, rekla je Simona u intervjuu za In Magazin.


“U zahvalnosti su sve one milosti koje nam Gospodin daruje. Zahvalna sam na svemu što sam prošla, na svemu što mi je Gospodin darovao i na svemu što danas živim”, istaknula je bivša reality zvijezda koja sa suprugom Stanislavom Mijokovićem i četvero djece živi u Austriji.

“Majčinstvo je velika žrtva, sebe darujem, odricanje, ali najveći blagoslov. Ja sam i majka i domaćica i kuharica, sve u jednom, za njih i s njima. Koračamo iz dana u dan strpljivo”, ispričala je Simona o životu u velikoj obitelji koju je oduvijek sanjala.“Obraćenje je proces koji traje cijeli život, ono prvobitno je, da, dolazim Gospodinu, dolazim vršiti tvoju volju jer obraćenje predajemo u sakramentu ispovijedi životne, ali onda je borba, idemo, polako, korak po korak, gradimo put ciglu po ciglu i tako gradimo naš život s Gospodinom, sve do cilja, do one vječnosti gdje nas On sve čeka da dođemo”, kaže Simona.

“Služila sam svijetu, tijelu, đavlu, grijesima ovog svijeta, živjela sam na dnu grijeha, ponoru zla i grijeha, ali moje srce je uvijek vapilo, uvijek sam željela novi život, tražila sam ga u muškarcima, u društvu, u izlascima, u svemu sam tražila taj novi život, nekog tko će me spasiti. To je zaista mogao samo biti naš Otac koji je poslao svoga Sina da me spasi”, ističe.

Preobraćenje, priznaje Simona, nije nimalo lagan posao. Uz rad na sebi često dolazi i – osuda društva. “Napadi od ljudi, okoline… Ne dotiče me ništa što će netko reći za mene, što sam bila, što sam radila, zato što moje srce samo o tome javno svjedoči. Znam! Rekao je sveti Augustin jednom kad su ga napali, bio si bludnik, nabrajali su mu sve, rekao je – istina je, bio sam to sve, ali bio sam još gori. Tako ja za sebe kažem”, kaže Simona.

“Bila sam sve to što pišete na portalima, svuda, bila sam još gora, ali zamislite tu Božju veličinu, Božju ljubav i dobrotu koja je rekla – Simona, opraštam ti, idi i ne griješi više. I to je moje malo srce doista shvatilo, Otac moj nebeski mi je oprostio, moj Sin, Duh sveti mi je darovao novu snagu, novi mir da zaista mogu ići svjedočiti u ljubavi i miru”, ističe.

Velika obitelj, kaže, ne ostavlja previše slobodnog vremena, ali kad i ako ga uskoro nađe, voljela bi se vratiti – šminkanju. “Želja mi je da idem raditi kao make-up artist u Austriji, šminkanje je moj hobi, volim ukrašavati lica”, kaže Simona te dodaje da svoje buduće zanimanje, ali i možebitno novo proširenje obitelji, prepušta Gospodinu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI