SIN NINE MORIĆ NA TERAPIJI: ‘Malo je konfuzan, ipak je adoscelent, zbog prijepora između njegovih roditelja’

Zagrebačka manekenka s dugogodišnjom talijanskom adresom, Nina Morić, zbog problema koje ima sa sinom, 19-godišnjim Carlosom Marijom Coronom, potražila je stručnu pomoć.

Obratila se poznatom zagrebačkom neuropsihijatru, koji slovi za najvećeg hrvatskog autoriteta na području ovisnosti, Slavka Sakomana koji je ujedno i Ninin tetak.

“A čujte. Carlos je sad dobro. Nedavno je završio srednju školu. Malo je konfuzan, ipak je adolescent, zbog prijepora između njegovih roditelja. Bio je ovo proljeće kod mene u Zagrebu tri mjeseca na terapijama. Dosta smo radili”, rekao je za 24sata dr. Slavko Sakoman.

Spomenuo je i 44-godišnju Ninu, rekavši da je poprilično opterećena i s neriješenim pitanjima koje ima s bivšim suprugom Fabriziom Coronom, no naglasio je kako smatra da je ona sada dobro.

 



Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Moric (@nina__moric)

Podsjetimo, Nina i Fabrizio razveli su se prije 14 godina, no tu zavrzlamama nije bio kraj. Neiscrpni povod javnih svađa bilo je skrbništvo oko njihovog sina. U jednom trenutku oglasio se i sam Carlos, koji se također nedavno umiješao u javna prepucavanja svojih roditelja.

“Ja, Carlos Maria Corona, želim biti iskren sa svima. Osjećam se loše jer sam napravio kaos. Čuo sam izrečene gluposti u medijima. Moj otac nema koronavirus kao što tvrdi. Sve je izorganizirano da blatim svoju mamu koju volim najviše na svijetu. Za nju bih dao život, znam da mi mnogi neće vjerovati, ali neki hoće. I u redu. Ja sam nitko da bih na to išta rekao. U ovom trenu, sada, dođe mi da ubijem sve. Ali neću jer bih se samo loše osjećao. Ubiti nikoga neću. Pod utjecajem sam lijekova koji sadrže psihotropne tvari i koje ne bih trebao koristiti. Ali otac se boji istine i ne želi mi ništa reći. On je lažov i lažnjak”, napisao je tada Carlos.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI