SLAVNA GLUMICA ODLUČILA PRESTATI NOSITI GRUDNJAKE: ‘Nije me briga ako mi grudi dođu do pupka’

Britansko američka 52-godišnja glumica Gillian Anderson u prijenosu uživo na svom je Instagramu rekla da je u svoj život uvela glavnu promjenu, a to je da više ne nosi grudnjak.

“Više ne nosim grudnjak. Ne mogu nositi grudnjak. Nije me briga ako mi grudi dođu do pupka. Ne nosim grudnjak, jednostavno je preje*beno neudoban.” izjavila je glumica i
zvijezda serija “Dosjei X” i “Kruna”, ali i popularne Netflixove serije “Sex education” te primila podršku svojih pratitelja.

Časopis InStyle u ožujku je objavio rezultate istraživanja o interesu i potrebi za grudnjacima u pandemiji. U drugoj polovici 2020. godine potražnja je za ženskom odjećom pala za 21 posto, ali je prodaja grudnjaka značajno porasla i to sportskih grudnjaka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 



Objavu dijeli Gillian Anderson (@gilliana)

Gillian Anderson je svojom odlukom koju je javno podijelila ponovno potvrdila svoj status glumice koja progovara o “tabu” temama. Glumica je i nedavno priznala da je nakon zadnje sezone serije Dosjei X počela imati mentalnih problema o kojima će sigurno još više pričati, dižući svijest o mentalnom zdravlju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI