SLAVNI ALEC BALDWIN TVRDI DA NIJE POVUKAO OKIDAČ PIŠTOLJA! ‘Nikada ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao okidač. Nikada!’

Nakon nesretnog slučaja na snimanju filma “Rust” kada je ubijena snimateljica, glumac Alec Baldwin tvrdi da nije povukao okidač pištolja. To je rekao u intervjuu koji će uskoro biti emitiran.

To je prvi Baldwinov intervju o kobnom događaju koji se dogodio 21. listopada u Novom Meksiku.

“Gledajte, okidač nije bio povučen. Ja ga nisam povukao”, rekao je Baldwin novinaru televizije ABC Georgeu Stephanopoulosu, prema objavljenim isječcima razgovora objavljenima.


“Dakle, vi nikada niste povukli okidač”, upitao je Stephanopoulos Baldwina u interjvuu koji će biti emitiran u četvrtak.

“Ne, ne i ne. Nikada ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao okidač. Nikada!”, rekao je Baldwin.Dodao je kako mu nije jasno kako se pravi metak pojavio na snimanju vesterna na ranču kod Santa Fea.

Podsjetimo, na setu filma poginula je snimateljica Halyna Hutchins, a ranjen redatelj Joel Souza. 

Glavno pitanje i dalje ostaje kako je “živi metak” završio u pištolju umjesto manevarskog streljiva. Zasada ni protiv koga nije podignuta optužnica.

Dva člana ekipe su pokrenula građansku parnicu povezanu s nesretnim slučajem, a producenta i još neke osobe terete za nemar.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI