SNIMA ALBUM I SPREMA KONCERT U DOMU SPORTOVA: Vesna Pisarović vraća se na glazbenu scenu

Foto: Duško Jaramaz, Igor Soban/PIXSELL

Bila ona medijski trik ili čista posljedica stvarnog, nepredvidivog života, ‘estradna stanka’ čak je i na neuzbudljivom hrvatskom glazbenom nebu ponekad davala iznenađujuće rezultate.

Najbolji i najpoznatiji primjer je Doris Dragović, koja se spletom životnih okolnosti početkom novog milenija povukla iz glazbe i javnog života te pobudila veliki medijski interes za svoju glazbu.

“Pustila je repertoar da malo odleži”, rekli bi glazbeni stručnjaci.

Slično se događa i s Vesnom Pisarović, koja tek počinje ubirati plodove vlastite medijske i glazbene stanke. Ona se, podsjetimo, u doba najveće popularnosti povukla s estrade, upisala studij jazza u Nizozemskoj, udala se za Ozrena Pupovca te na prvi pogled zaboravila repertoar koji ju je proslavio – “Za tebe stvorena”, “Jutro donosi kraj”, “Da znaš”…

Stanci je došao kraj – Vesna priprema novi album i povratnički koncert u zagrebačkom Domu sportova koji je zbog epidemije odgođen nekoliko puta.



Kamere IN Magazina uhvatile su je na koncertu u Trogiru, na kojem je starim hitovima svoju novu i staru publiku podsjetila na neka prošla vremena.

“Tad kad sam snimala bila sam puno nestrpljivija nego sada, tad sam htjela da svaka pjesma bude instant hit i da odmah imam najveće koncerte, a sad je drugačije. Ja sam u nekim godinama gdje doista uživam i kad je jako puno publike i na jazzu nema toliko publike i kad je pjesma hit, i kad je pjesma samo lijepa, moji vlastiti kriteriji su drukčiji”, rekla je za Novu TV Vesna Pisarović i dodala kako osjeća da joj je karijera u novom uzletu.

“Nakon pauze, još i bolje! Ima i nostalgije u tome, 15 godina me nije bilo, a činjenica da me nema i nisam osoba koja je javno eksponirana niti na Instagramu niti na Facebooku… Ali i generacija koja me slušala kad su bili mali su sad odrasli krasni ljudi i to je publika koja dolazi na koncerte”, rekla je i dodala da takvo nešto nije planirala.

“To je splet okolnosti i ja sam sretna. Dreams come true!”, zadovoljno je zaključila.

Potvrdila je i da priprema novi album, ali se više ne žuri s njegovom objavom: “Dajem vremena da muzika sama bude zrela, da je sretno i ponosno pokažem i kažem – evo, to je rad!”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI