SOBIN OBJAVIO FOTOGRAFIJU OD KOJIH OBOŽAVATELJICAMA PUCA SRCE: A onda je uslijedila još jedna

Goran Stanzl/PIXSELL

Glumac Slavko Sobin mjesece pandemije proveo je u snimanju serija ‘Crno-bijeli svijet’ i ‘Dar Mar’, potom je uređivao svoj dom, a nakon 10 godina dočekao je i izlazak svoje prve knjige, slikovnice za mališane, koja je napravljena prema scenariju za dječju predstavu ‘Šapice’ s kojom je nastupao diljem osnovnih škola u Hrvatskoj.

Ipak, o privatnom životu nije puno toga otkrivao, pa tako nije bilo riječi ni o ljubavnom statusu.

No, nedavno mnoge obožavateljice umalo ‘herc strefio’ kad su ga ugledale kako u krevetu razmjenjuje nježnosti s ‘ljepšim spolom’. Odmah ćemo vas umiriti, riječ je o kolegici, glumici Vanji Juranić, a fotografije su nastale tijekom snimanja filma.

 

 



View this post on Instagram

 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

“Do neba i nazad ovo biće. I cijelu ekipu”, poručio je uz seriju fotografija s dragom kolegicom.

Nakon što su obožavateljice odahnule kad su shvatile da se Sobin ipak nije fotografirao s onom koja mu je ‘zarobila srce’, glumac je nastavio golicati maštu pratiteljima. Naime, ako se netko može pohvaliti jednim od najisklesanijih muških tijela na domaćoj sceni, onda je to Slavko, koji svoju ‘isklesanu ljepotu’ rado pokazuje pratiteljima na Instagramu. Sad je pak odlučio podijeliti i nešto starije fotografije, no nimalo manje izazovne od onih koje inače viđamo.

Sasvim očekivano pripadnice ljepšeg spola oduševio je njegov goli torzo, a našlo se i nekoliko muškaraca koji su Sobinu udijelili komplimente. Na kraju su se svi složili s jednom od sljedbenica Slavka Sobina na Instagramu koja je kratko napisala: ‘Može još slika!’

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI