ŠPRAJC I MOJMIRA U ‘SUPERPARU’! Omiljeni voditelji ‘Direkta’ dio su nove sezone zabavnog showa za supružnike! Kako li će to sve izgledati?

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Treća sezona natjecateljskog showa “Superpar” donosi brojne novosti – novu kuću za kandidate, novi studio, nove igre… Jedino što ostaje isto, poručuju s RTL-a, je voditelj Enis Bešlagić.

Naime, projekt se iz zagrebačkog Jadran filma preselio u TŽV Gredelj, što se pokazalo kao potpuno novi izazov. “Zanimljivo je to što je tijekom snimanja već počelo toplo vrijeme, no zbog obilnih kiša koje su tada padale, gledatelji će nerijetko vidjeti parove kako zadatke izvode u jaknama, skafanderima, bundama, gunjevima, šubarama, ličkim cokljama i debelim čarapama, pa će na prvu biti teže procijeniti grle li se parovi zato što se vole ili se jednostavno međusobno griju”, poručuju iz produkcije.

Kuća kandidata smještena je, kažu, u jednom elitnom zagrebačkom kvartu. Ima tri kata i prostire se na više od 600 četvornih metara te 3000 četvornih metara okućnice koja, uz voćnjak, oranicu i dvorište ima i vanjski bazen, ali i smještaj za jedan ‘sretan’ par.

Foto: Maja Bota za RTL

Nova su i imena soba za parove. ‘Krv nije moda’, ‘Tri, dva, jedan – kukaj!’, ‘Život na vazi’ i ‘Indirekt’ neke su od soba s čijim se imenima poigrala produkcija uzevši naslove RTL-ovih projekata. “Tako će, primjerice, par koji odsjedne u sobi ‘Indirekt’ uživati u pogledu na postere RTL-ovih voditelja Mojmire Pastorčić i Zorana Šprajca”, najavljuju iz produkcije showa.

“S obzirom na to da svake sezone presijecaju prikazivanje ‘Superpara’ emisijom ‘RTL Direkt’, a i Enis se nebrojeno puta šalio na taj račun, na ovaj smo način željeli da se, kao i do sada, kod nas osjećaju kao kod svoje kuće!”, objašnjava producent Vanja Meandžija.



“Kandidatima pokušavamo zapapriti na razne načine tako da će biti i ljigavih igara, onih s tajnim zadatkom i iznimno smiješnih igara na sreću, no da sada ne otkrivamo previše, svaki dan je nešto novo i potrudili smo se da svima bude zabavno! Osim finala. Finale smo zaparili“, otkriva Meandžija.

Brojke kažu sljedeće – produkcijski tim ima više od 60 ljudi, ekipa je na setu provela 22 snimajuća dana, a kandidate očekuju ukupno 23 igre. Show se snima s deset kamera, dronom, kranom i devet GO-pro kamera, kao i tri ručne kamere koje će natjecatelji moći koristiti sami.

Foto: Maja Bota za RTL
Facebook Comments

Loading...
DIJELI