SRPSKI PREDSJEDNIK SE ODLUČIO MODERNIZIRATI: Otvorio je TikTok! Pogledajte koje je sadržaje namijenio djeci i mladima!

Foto: Instagram, TikTok

Iako prosječni korisnici društvene mreže TikTok nemaju pravo glasa na izborima već kreću u više razrede osnovne škole, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić želi se približiti i njima. Zato je prije nekoliko dana otvorio novi TikTok profil nazvan ‘Predaja nije opcija’. Opciju komentiranja je isključio.

Prvu objavu posvetio je sinu Danilu – uz fotografiju je napisao ‘Tatin ponos’ te dodao pjesmu “Sini jarko sunce sa Kosova”.

Vučić u trenutku pisanja ovog članka ima 2550 pratitelja i nešto više od 19 tisuća lajkova. Zaradio ih je s ukupno jedanaest objava, među kojima su turističke promocije ljepota Srbije, poziv na cijepljenje te, dakako, promocija samoga sebe.

“Netko se usudio da sanja, ali se netko usudio i da dela. Nema uspješne politike i nema velikih djela bez velikih snova.

Zato su bili potrebni snovi, a onda je bio potreban konkretan i hrabar rad da se stvari provedu u djelo. Moj san je da naša djeca ponosno kažu da su naslijedila ljepšu i uređeniju zemlju nego što smo je mi dobili od svojih roditelja”, kaže Vučić u jednom od videa uz dramatično izmontirane kadrove građevinskih radova u zemlji.



Objava koja trenutno ima najviše lajkova bavi se srpskim turizmom. Vučić, naime, potiče svoje pratitelje da odmor provedu u Srbiji, nabrajajući pritom prirodne ljepote u kojima tamo mogu uživati.

“Ne razumijem zašto uvijek sebe podcjenjujemo”, pita se Vučić u videu.

Foto: TikTok

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI