SRPSKI TABLOIDI I MEDIJI PODIVLJALI NA SEVERINU: Ovako je nikad dosad nisu napali, pale su teške riječi!

Foto: Facebook

Nakon što je Severina definitivno potvrdila da je odustala od showa na ‘Dodikovoj televiziji’, Una objasnivši između ostalog, da ne bi mogla raditi s osobom koja negira genocid u Srebrenici, naslovnice srpskih tabloida danas nose njen lik, a Srbi u tekstovima sasipaju drvlje i kamenje po hrvatskoj pjevačici.

Objektiv.rs tako spominje i njen poslovni angažman. “Jedan popularni lanac kladionica nedavno je angažirao Severinu za jedno od svojih zaštitnih lica, iako hrvatska pjevačica već neko vreme pljuje po Srbima, uključujući i patrijarha Porfirija, a sada je pokazala da vodi i antisrpsku politiku.

Naime, Severina je rekla da ne želi surađivati sa onima koji negiraju genocid u Srebrenici, pa se postavlja pitanje da li srpska kladionica priznaje nepostojeći genocid.


Severina je ovim jasno dokazala da vjeruje da je ratni zločin koji se dogodio 1995. godine u Srebrenici zapravo genocid, kao i da svi njeni suradnici tako misle, budući da ona ne bi ni surađivala sa njima da nije tako. Dovodi se u pitanje da li i poznati lanac kladionica ima takav stav. Naime, Severina, Miloš Biković i Rade Šerbedžija dio su najnovije reklamne kampanje kladioničarskog lanca”; navodi objektiv.rs koji ‘podsjeća’ da je Severina “u posljednje vrijeme imala već nekoliko ispada, te da je u SMS porukama napadala poglavara Srpske pravoslavne crkve Porfirija. Zamjerala je patrijarhu što je u dobrim odnosima sa ocem njenog sina Milanom Popovićem, sa kojim se već neko vrijeme sudi oko skrbništva”, opisuju dalje i ne štede Severinu.“Severina, koja u Srbiji zarađuje silne pare, tako se javno pridružila hejterima koji pokušavaju da optuže čitav srpski narod i žigošu ga kao zločinački i genocidan! I sve to možda i ne bi bilo toliko strašno da Severina dobar dio svoje karijere nije izgradila u Beogradu i Srbiji, gdje i dan-danas redovno nastupa i pravi veoma posjećene koncerte”; navodi Informer.rs koji poziva na zabranak ulaska Severine u Srbiju ‘u najkraćem roku’.

Severina bolesno mrzi Srbe”,  piše Informer a mišljenje su zatražili i od folk pjevača Miloša Bojanića, koji je pišu, zgrožen njenom izjavom te je isto zaključio da Severinu ne treba pustiti ni da kroči u Srbiju.

“Država treba odmah da reagirati i zabraniti joj ulazak u zemlju. Mi smo dostojanstveni i sve praštamo, ali ne smijemo baš dozvolimtu da razni pljuju po nama. Pa ta žena je bila u braku sa dva Srbina, a sa jednim ima i dijete!? Ne znam šta joj bi da tako nešto izjavi”, poručio je pjevač.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI