SUNČA SE POTPUNO GOLA: Nives na nepoznatoj lokaciji lovi boju i ističe svoje obline

FOTO: Instagram

Pjevačica i kolumnistica Nives Celzijus obožava ljeto te koristi svaki trenutak za odmaranje, punjenje baterija, zabavu i za sunčanje.

Novom objavom na Instagramu otkrila je i da najviše voli kada si može priuštiti sunčanje bez ičega na sebi.

Foto: Instagram story

Na nepoznatoj lokaciji, 39-godišnja Nives “hvata boju” i ponosno ističe svoje bujne obline na kojima su joj mnogi zavidni. Nema sumnje da će inbox od simpatične Nives nakon ovog prizora biti zatrpan porukama.


Iako se ne trudi prikazivati savršenom i objavljuje i svoje “nesavršene” fotografije, čudi što se nedavno Nives našla na prozivkama dušebrižnika zbog fotografije koja otkriva celulit na stražnjici.

“Ovdje nije bila riječ o celulitu, već ljudskoj potrebi da si nahrani ego poništavajući kvalitete druge osobe. Generalno nemam problema s takvim  fotografijama jer zapravo ukazuju da i mi javne ličnosti smo samo ljudi i da ne možemo izgledati reprezentativno  u svim uvjetima i okolnostima kao što je i sjajan pokazatelj koliko dobro, uspravno držanje potpuno transformira naše tijelo. 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Jedino mi  je malo scary to saznanje da jednostavno kao javna ličnost si nezaštićen, nemaš prava na opuštanje, odmor, tugu, mir i da postoje stalkeri koji ni najmanje  ne poštuju tvoju privatnost. Što se nametnutih ideala tiče  mi kao pojedinci samostalno odlučujemo što ćemo prihvatiti, što ne. Jedino što trebamo osvijestit jest da naši ideali nisu neko univerzalno dobro i da bi svi kolektivno trebali naučiti tolerirat  i respektirat različitosti”, izjavila je tada Nives za Dnevno.hr.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI