SUZE I NEVJERICA SAD KAD JE TREBAO BITI VRHUNAC U SUPERTALENTU! ‘Bila sam spremna pružiti vam ono što vi iščekujete i zaslužujete’

Foto: YouTube/Nova TV

Iako je oduševila žiri showa “Supertalent”, Nina Martina Korbar prije  večerašnjeh nastavka i nove polufinalne emisije mora napustiti natjecanje.

Djevojka koja se prvi put predstavila javnosti 2018. kada je sudjelovala u emisiji “Život na Vagi” gledatelje je očarala svojim vokalnim sposobnostima a ni žiri nije ostao ravnodušan.

U svojoj objavi na Instagramu Nina Martina je izjavila kako je i sama u šoku, jer njezin put u Supertalentu završava baš onda kad je trebao zasjati u punom sjaju.

Korbar se u novoj epizodi trebala predstaviti pjesmom “Moja ljubav” Nine Badrić, ali u drugačijem aranžmanu, prilagođenom njezinom karakteru. Imala je nekoliko proba s Marijom Husar, ali je sve ostalo na ideji jer je Ninadva dana nakon generalne probe bila pozitivna na koronavirus i zato do daljnjeg mora odustati od natjecanja i snimanja polufinalne emisije.

“Bila sam spremna za nastup, spremna pružiti vam ono što vi iščekujete i zaslužujete, a to je brutalan vokalni i scenski nastup koji bi unio toplinu i radost u vaša srca”, napisala je u objavi istaknuvši kako joj je posebno žao zbog njezinih obožavatelja koji su joj velika podrška.



“Zbog vas sam dobila dodatnu hrabrost i još više ojačala samopouzdanje”, rekla je Nina koja je napisala i da je uvjerena da bi uz podršku svojih fanova došla do finala, a možda i do pobjede.

Odmah su nakon početnog šoka prijatelji i pratitelji pružili podršku istaknuvši kako je svojom izvedbom očarala mnoge i kako pozornica samo čeka na nju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli NinaK ?? *NMK* (@nina_martina_korbar_)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI