‘SVE VAS ISKRENO PREZIREM’! Bangoura bez dlake na jeziku poručio svjetskim liderima: ‘Nap**ite mi se svi!

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

Bivši tv voditelj i poduzetnik Hamed Bangoura na svom je Facebook statusu objavio status u kojemu je opisao situaciju u kafiću koja ga je neizmjerno razljutila. Na njegovu objavu reagirale su tisuće njegovih pratitelja.

“Sjedim u kafiću, a pored mene dva srednjoškolca pričaju o ratu i nuklearnom oružju. Umjesto da ganjaju cure, uživaju u prvim ljubavima uz dnevnu dozu školske nervoze, oni pričaju o ratu!”, započeo je Bangura pa bez dlake na jeziku na svom Facebooku pa nastavio:

“Napušite mi se svi svjetski lideri, gomilo u velikoj većini slučajeva neostvarenih, bešćutnih, jadnih likova kojima ništa nije sveto, a najmanje dobrobit njihovih građana i ljudski životi. Prije svega životi naše djece.

Davno je u Vama, a kroz Vas i u velikoj većini nas umrla empatija za ljudsku patnju i bol. Patnju djeteta što gladuje u Africi i umire jer nema što da jede, preko djeteta koje plače jer otac odlazi u rat, do djeteta koje u jednom ukrajinskom skloništu kroz suze govori: “Znam, rat je. Vanja mi je rekao.”

Jedini Bog kojem se iskreno molite je novac, a kroz njega moć. Napušite mi se! Sve Vas iskreno prezirem zbog Somalije, Iraka, Sirije, Jemena, Ukrajine… i svakog kutka ove planete u kojem ovog trenutka padaju bombe i uništavaju bilo kojem djetetu na svijetu svaku nadu u ljubav i sretnu budućnost”, napisao je Bangoura na svom Facebook profilu.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI