TKO BI OČEKIVAO OVAKAV IZNOS?! Njoj u životu jednostavno ide! Doznalo se koliko je Maja Šuput zaradila, Peović bi se mogla šokirati!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Korona je tek bila na vratima Hrvatske, a pjevačica Maja Šuput već je imala ideju na što će se orijentirati u mjesecima bez gaža. Svoju je energiju usmjerila u vlastiti brend Majushka, iza kojeg stoji cijeli niz pouplarnih proizvoda koji se prodaju u brojnim trgovinama diljem zemlje.

Maja se nedavno našla na meti čelnice Radničke fronte Katarine Peović i to zbog najnovije suradnje Majushke i Saponije iz Osijeka. Iako  većina pozdravlja najnoviji Majin poslovni pothvat, Katarini se ideja o ovoj suradnji nije nimalo svidjela.  “Umjesto što će Saponia izdašno plaćati Maju Šuput da bude njihovo ‘zaštitno lice’, predlažem im da slikaju svoje radnice nakon što im dignu kriminalno niske plaće i poboljšaju neljudske radne uvjete!” napisala je Peović na Facebooku.

Zbog napisa o Majinoj tvrtci koju vodi sa suprugom Nenadom, mnogi su se zapitali kako uopće posluje njena firma, a tportal je objavio i koliko su lani zaradili na prodaji mikrofona, natikača i kozmetike. Mnogi su se iznenadili kad su vidjeli da ona i suprug, ako je suditi po računima njihovih firmi, ne zarađuju silne milijune.

Preko web shopa Majushke, Šuput prodaje brendirane gadgete (mikrofone i slušalice), majice i natikače te kozmetiku. Najbolje joj se prodaju mikrofoni Majushka, čija je cijena 399 kuna.

Prošlu godinu Majushka, na čijem je čelu Nenad Tatarinov, solidno je poslovala. Nakon što je platila porez Šuput je ostala čista zarada od 104.700 kuna. Ipak, firma ima i značajnu zaduženost, točnije krajem prošle godine kratkoročne obavez iznosile su gotovo 800.000 kuna, dok je ukupni kapital iznosio četvrtinu tog iznosa.



Preko tvrtke Šuput d.o.o. prihoduje se ono što Maja zaradi na svojoj umjetničkoj karijeri, a tportal piše da je promet te firme lani pao za 45 posto, na 1,4 milijuna kuna, dok je 2019. iznosio 2,5 milijuna kuna. Pjevačica je tako kad se sve zbroji i oduzme zaradila svega 5000 kuna, što je velika razlika na neke bolje godine, kad je znala imati i više od pola milijuna kuna čiste dobiti.

Njezin suprug Nenad još je vlasnik tvrtke Dođi mami, osnovane prije tri godine. Registrirana je za ugostiteljsku djelatnost, ali firma praktički ne posluje. Lani je imala simboličnih 21.000 kuna prihoda i gubitak od 11.400 kuna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI