TKO JE SLJEDEĆI?’ Nika Titanika optužili na šovinizam zbog karikature o Severini: Ajmo je cipelariti i kamenovati! A muškarac? Faca!’

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL,Dusko Jaramaz/PIXSELL

Poznati karikaturist Nikola Plečko, kojeg na Facebooku prati 120 tisuća pratitelja, posljednjom je objavom pokrenuo lavinu negativnih komentara. Naime, na najnovijo karikaturi nalaze se dva zatvorenika koji razgovaraju o prekriženim crtama na zidu. Plečko je iznad karikature napisao ”Tko je sljedeći?” i dodao emotikon srca.

No, ono što je razljutilo pratitelje je aluzija na pjevačicu Severinu. “Ovo označavaš godine koje si proveo u zatvoru”, pitao je prvi zatvorenik, a drugi mu je odgovorio: “ne, to su životne ljubavi cajke nacionale”.

Pratitelje, koje inače nasmijava, ovaj je put uspio razljutiti zbog čega je prozvan i šovinistom.

“Klasika. Kad žena broji frajere iza sebe- kurva! Jadnica… Idemo je kamenovati. A muškarac ? Faca! Stavlja mu se crveni tepih pod noge…niti slušam Seve niti je pratim ali ovakve šovinističke provokacije ne odobravam. Drž se ti politike…tu je dobra para”, “Prejadno, žena se rastala, ajmo je sad još cipelariti”, “Ne volim Severinu. Al ovo je bzvz. Šovinistički. Kaj vas boli patka uostalom”, nizali su se komentari pratiteljica, a onda se ponovno, u svom stilu, oglasio i Plečko.

“Niče, razočarao si. Ovako nešto se očekuje od zavišću i ljubomorom vođenih velikih rvat’na i katotalibana koji bi livo jaje dali samo da ih dotična dama i pogleda ali ne i od tebe. Šteta što šalu nisi okrenuo prema njima umjesto prema njoj”, glasio je komentar na koji je karikaturist odgovorio: “Ja si utvaram da za razliku od “velikih rvat’na i katotalibana” imam ukusa što se tiče žena.”



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI