TOME SE OD NJE NIJE NADALA! SEVERINI MAJKA PRIUŠTILA ‘BLAM’ NA POZORNICI: ‘Razgrnula ih je ko mesija i rekla – ĆERCE MOJA!’

Foto: Instagram

Pričajući o najneugodnijim iskustvima na pozornici, Severina se prisjetila nezgode s početka karijere, toliko neugodne da se na pozornicu popela i njezina majka.

“Išla sam skočit s podesta bubnjara, to sam dotad napravila valjda tisuću puta. Kako sam naskočila, ostala sam dolje sjedečki. Prvo što sam napravila, uzela sam štiklu jer sam mislila ‘da li je ona propala možda’, štikla nije propala, što znači da mi je koljeno propalo, točno za taj osjećaj koji sam osjetila”, rekla je Severina za IN Magazin.

“Ali kad se popela mama, haha, razgrnula ih je kao mesija i rekla – Ćerce moja! Ja kad sam nju vidjela, nekako mi se to učinilo preprivatno sve, samo sam rekla – Skinite je s bine i nastavite svirati!”, prisjetila se Severina.


Pad otprije nekoliko dana bio je, srećom, puno manje dramatičan.

Jedan Severinin pad svojedobno je dobro nasmijao domaću javnost. Srećom, nije pravi, već odlično odglumljeni – mnogi će se sjetiti reklame za jedno poznato pivo iz 2006. godine u kojem se Seve baca u publiku, ali je ne dočekuje nitko osim – poda. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI