TONY CETINSKI POSTAJE NONO! ‘Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme!’

Photo: Filip Kos/PIXSELL

Svaki djed i baka složni su u jednom – biti roditelji je predivno, no imati unuke, e to je nešto zbilja posebno!

A upravo je Tony Cetinski (51) primio vijest koja ga je možda na tren ostavila i bez teksta, no sigurni smo kako će odsad imati jedan veliki razlog više da pjeva još glasnije i još jače!

“Dao si nam mnogo više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što ljepšim. Jedva čekamo da te upoznamo”, napisao je pjevačev sin Christian Cetinski (23) uz fotografiju ultrazvuka i tako otkrio da stiže prinova.

Tony je dobio Christina u srpnju 1997., u prvom braku s Antonelom Butigan (45). A koliko je povezan sa sinom, pjevač je pokazao i svojom izjavom:

“Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme!”, ushićeno nam je kazao Tony, te dodao:“Kristijan će biti divan otac kao i njegova odabranica kao majka.”

Komentirali smo s Tonijem i ljepotu što u 51. postaje “mladi nono”, a Tony je ponosno dodao:

“Oduvijek sam želio što prije postati otac kako bih uživao jednog dana kao mladi nono sa svojim unucima. Djeca su smisao života”, zaključio je Tony.

foto: Facebook

Zbilja, bilo bi sjajno kad bi svi znali koliko je divno imati djecu i prije nego ona dođu na svijet, možda bi sve tad bilo ljepše, bolje i slobodnije, jer bi znali da svijet u kojem želimo da žive naša djeca mora biti nešto najljepše i najbolje moguće!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI