TONY CETINSKI PRESADIO KOSU: ‘Blažen među ženama’

Foto: Instagram

Na početku karijere ranih devedesetih, Tony Cetinski bio je poznat po dugoj valovitoj crnoj kosi.

Situacija se starenjem promijenila pa je Tony oćelavio. Popularni pjevač sada se u 52. godini života odlučio na presađivanje kose.

“Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu – Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Estetska kirurgija Maletić je najbolji Centar za kosu u regiji, a doktorica Ana Maletić je jedina liječnica iz Hrvatske primljena u ISHRS – udruženje koje okuplja samo najbolje liječnike za transplantaciju kose iz cijelog svijeta. Iskreno se veselim rezultatima!”, napisao je Tony uz fotografiju na kojoj pozira s doktoricom.


 

View this post on Instagram

 A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

“Sad ćeš imati kosu kao ona?”, jedan je od komentara dok mu je doktorica Maletić napisala: “Dragi Toni, hvala na ukazanom povjerenju. Zajedno se veselimo rezultatima!”

Ima i onih koji ga više vole proćelavog pa mu pišu: “Ma nema potrebe za tim! Kad je glava lijepa, a lijepa je, može i bez kose!”.

Na jednu provokaciju pjevač je i odgovorio. “Neee, prirodan izgled je uvijek najbolji, bez obzira koliko nesavršen”, napisala mu je jedna pratiteljica, a Tony ju je zamolio da se – smiri. “U Slavoniji bi vam rekli – de bokte, de dobro je. Pa i ovo je prirodno moja kosa, samo presađena”, odgovorio je pjevač.

Objavio je i fotografiju sa samog zahvata. “Nije kako se čini, samo glumim da me boli”, napisao je i dodao da je u cijeloj proceduri bio “blažen među ženama”.

Foto: Instagram
Facebook Comments

Loading...
DIJELI