TOP 11 MODNIH KOMBINACIJA PRVE DAME: Je li Sanja Musić Milanović naša najbolja reklama?

Foto: Pixsell

Kako u krutom političkom okruženju ‘ispoštovati’ sve protokole i zahtjeve društva, a opet ostati svoja?

Cijeli seminar na tu bi temu mogla održati Sanja Musić Milanović, epidemiologinja i prva dama Hrvatske koja već godinama, na različitim funkcijama i u raznim prilikama, demonstrira istančani modni ukus.

Bilo u ulozi glavne zvijezde, predsjednikove supruge, Sanja Musić Milanović u posljednjih je petnaestak godina pokazala zanimljive modne kombinacije.

11. Da je prva dama doista odana ‘bezvremenskoj modi’, najbolje pokazuju neke starije fotografije. Primjerice, na predizbornom skupu SDP-a u Velikoj Gorici 2007. godine Musić Milanović se pojavila u klasičnoj kombinaciji koja, za razliku od odijela njezina supruga, i danas izgleda odlično.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

 



10. Rizična crno-crvena modna kombinacija za večer izbora novog hrvatskog predsjednika! Nasreću, oba su rizika završila u Sanjinu korist – njezin suprug je pobijedio, a ona je ‘izvukla’ stil koji doista ne pristaje svakom.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

 

9. Svečana proslava ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju 2013. godine bila je jedan od prvih modnih testova Sanje Musić Milanović, koja je jednostavnu i profinjenu bijelu haljinu upotpunila bijelim šalom i crvenim cipelama.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 

8. Da crna kombinacija na otvorenju Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata 2020. ne bi prošla nezapaženo, Musić Milanović pobrinula se upečatljivom crveno-bijelom ogrlicom te pravom rokerskom majicom dobro uklopljenom u ovaj ležeran, ali elegantan stil.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

 

7. Za Svjetski dan kretanja i predstavljanje projekta “Živjeti zdravo u svim županijama” prva je dama cijeli svoj imidž prilagodila – zelenoj promotivnoj majici. Suknja u nešto zagasitijoj zelenoj nijansi nadogradila je osnovnu temu, a tamni sako uspješno ‘iskontrolirao’ jarko-zelenu poruku projekta.

Foto: Patrik Maček/PIXSELL

 

6. Sunce, gužvu, znoj i brojne druge rizike koje žena njezina društvenog ranga može imati na užarenoj Sinjskoj alci, Prva dama ove je godine izbjegla s lakoćom i – bez greške. Decentna bijela haljina sa zanimljivim uzorkom odredila je njezinu modnu temu, u koju je uspješno uklopila nakit i šešir.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

 

5. Doček rezultata izvanrednih parlamentarnih izbora 2016. godine bio je stresna situacija za čitavu njezinu obitelj, ali Sanja Musić Milanović i u njoj je izgledala besprijekorno, i to u klasičnoj svilenoj bluzi na pruge.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

 

4. Na Sastanku pedijatara Dalmacije u Kninu prva je dama klasični, ‘čedni’ kroj osvježila hrabrim životinjskim uzorkom, a čizmice su cijeloj priči dale opušteniju, dnevnu ‘vibru’.

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

 

3. Prošlogodišnja Alka jedna je od prvih prilika na kojoj je Musić Milanović svoj modni izričaj više nego uspješno uklopila u prešutno zadane modne okvire predsjednikove supruge. Pogled Zorana Milanovića govori sve!

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

 

2. O Varteksovoj haljini od 1190 kuna koju je Sanja Musić Milanović nosila na svečanoj ceremoniji inauguracije svog supruga dosad se puno pisalo. “Internet prodaja nam već gori, imamo puno narudžbi”, hvalili su se tada iz te domaće modne kuće. Hit-haljinu nova prva dama upotpunila je nakitom Nenada Sovilja, čije radove često i rado nosi.

Foto: Damir Senčar/HINA/POOL/PIXSELL

 

1. Jedno od najuspješnijih izdanja Sanje Musić Milanović ‘dogodilo se’ prilikom susreta s predsjednikom Sjeverne Makedonije Stevom Pendarovskim i njegovom suprugom Elizabetom. Popularni color-blocking i usklađivanje sa suprugom odlično su se uklopili u visoku politiku na Pantovčaku.

Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
Facebook Comments

Loading...
DIJELI