TOTALNA PROMJENA POBJEDNIKA ŽIVOTA NA VAGI: Ima novo zanimanje: ‘Priznajem, malo mi proradi ego, ali ga brzo spustim na zemlju’

“Ne natječem se ni s kim… Nemam želju igrati igrice i misliti da sam bolji od bilo kog drugog… Sve što pokušavam je biti bolja osoba nego što sam bio jučer ili prije pola godine”, napisao je u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu Alen Abramović, 48-godišnjak, pobjednik treće sezone “Života na vagi” koji je, nakon što su se ugasile kamere, itekako opravdao status pobjednika.

U televizijsku je emisiju došao s više od 180 kilograma, a u mjesecima koji su uslijedili izgubio je nevjerojatnih 86 kilograma. Osim što je dovoljan sam po sebi, taj je pothvat Abramoviću donio još jednu promjenu, odnosno, novo zanimanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alen Abramović (@alen.abramovich)



“Mnoga lica jednog livea, cijeli raspon emocija od suza do smijeha! Znao sam da mi motivacijski coaching i mentoring leži, ali mi je trebao taj famozni ‘push’ da shvatim da i ovako mogu napraviti pomak i pomoći ljudima. Onda se pojavila Anny Chanel i doslovno me ‘pushnula’… Hvala ti!”, napisao je na Instagramu. Dosad je radio kao trgovački putnik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alen Abramović (@alen.abramovich)

“Kada klijenti kažu da bi me mogli slušati od 0-24, priznajem, malo mi proradi ego, ali ga brzo spustim na zemlju”, dodao je Abramović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alen Abramović (@alen.abramovich)

Na Instagramu često objavljuje motivacijske poruke kao “Prestanimo biti zarobljenici prošlosti i postanimo arhitekta svoje budućnosti” ili “Prakticirajte zahvalnost, zahvalno srce je magnet za čuda!”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI