TRENUTAK KOJEM SU SE SVI NADALI: Doris Pinčić ipak najavila Rogoznicu, dobila reakciju koju će pamtiti

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Novinarima nije promaknuo prizor Doris Pinčić i Borisa Rogoznice koji su razgovarali u Splitu netom prije nego je ona krenula na pozornicu.

A onda drugi dan 61. Splitskog festivala dogodio se obrat kojem su se mnogi potajno nadali.

Naime, iako po pisanju Slobodne Dalmacije, Doris nije trebala najaviti bivšeg supruga, a prema istim saznanjima to je zatražila od HRT-a mjesec dana prije festivala, to se na kraju ipak nije dogodilo.

Ime bivšeg supruga i njegovu ljubavnu baladu ‘Netko kao ti’, Doris je ipak najavila, a publika je takav obrat nagradila gromoglasnim pljeskom. “Pjesmu ‘Netko kao ti’ pjeva Boris Rogoznica”, rekla je Doris nakon čega ju je publika nagradila pljeskom.

Ni Boris nije prošao bez gromoglasnog pljeska nakon što je otpjevao svoju baladu. Kako su komentirali prisutni, Boris se potpuno uživio u pjesmu, te ju otpjevao s velikom dozom emocija.



Doris i Boris zajedno imaju sina Donata i kćer Gitu, a razveli su se prošle godine. Ovo im je bilo prvo zajedničko pojavljivanje nakon dužeg perioda.

“U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali hajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili”, rekla je voditeljica nakon rastave.

Poslušajte baladu kojom je Boris osvojio publiku:

Facebook Comments

Loading...
DIJELI